Attığım sistemi almanı öneririm.Bütçem 5000 TL ve PC toplamak istiyorum önerilerinizi bekliyorum. İşlemciyi ben seçtim gerisine siz yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada PC toplamak için virüsün bitmesini beklemeli miyim?
SSD'yi değiştirmesini söylemeyi unuttunuz sanırım.Attığım sistemi almanı öneririm.
![]()
Teknobiyotik E3 AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, GTX1660 Super 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Hayır unutmadım çünkü bu SSD'lerin yeni serilerinde kronik sorunlar yok ve eski serileri piyasada kalmadı.SSD'yi değiştirmesini söylemeyi unuttunuz sanırım.
Olabilir evet ama dediğim gibi piyasada sorunlu SSD'nin kaldığını düşünmüyorum ve yeni serilerin sorunsuz olduğu konusunu bulmam uzun sürer baya eski bir konuda yer alıyor çünkü.Konu tarihine bakınız.
Çözüldü: Adata SU630 240GB SSD kronik sorunu
Merhabalar. Şu an başlıkta belirtiğim SSD'yi kullanıyorum. 44-45 derece arasında çalışıyor ve bazı oyunlarda sistem donuyor. Yazma ve okuma değerleri çok düşük. İtopya'dan almıştım. Yetkili Servis'e versem ne yapıyorlar? SSD'yi yedeklesem sonra yenisine kursam sorun çıkar mı?www.technopat.net
Hazır sistem olduğu için de ucuza gelmesi amacıyla eski seri konmuş olabilir. Ayrıca ben internette yeni serilerde sorun olmadığına dair bir kaynak bulamadım, varsa atar mısınız?
Yeni serilerin sorunsuz olduğu eski bir konuda mı yer alıyor? Bana biraz ilginç geldi açıkçası. Ayrıca düşünmeniz bir şey değiştirmiyor maalesef. Teknobiyotik'in stoklarında eski seri olabilir, onların aldığı depoda eski ve yeni seriler karışmış olabilir, veya yeni seriler de sorunlu olabilir. Kaynak olmadıktan sonra ne desek boş.Olabilir evet ama dediğim gibi piyasada sorunlu SSD'nin kaldığını düşünmüyorum ve yeni serilerin sorunsuz olduğu konusunu bulmam uzun sürer baya eski bir konuda yer alıyor çünkü.
Virüsü beklemek zorunda değilsin hatta şu an tam zamanı. Ayrıca arkadaşın attığı sistemi önermem. Önerim aşağıdaki daha iyi olan sistem.
Anakart: Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX Anakart AA880GIG729 | Trendyol
Ekran kartı: SAPPHIRE Sapphire Radeon Rx 5600 Xt Pulse 6gb 192bit 11296-01-20g Ekran Kartı 11296-01-20G | Trendyol
RAM: Team T-Force Vulcan Z 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Kırmızı Gaming Ram - TLZRD416G3200HC16CDC01 - incehesap.com
Kasa + PSU: Corsair Cc-9011151-eu Spec-05 550w 80+ Mid Tower
SSD: SanDisk 480GB SSD Plus Sabit, SATA-3, 2.5"/7mm, 530 MB/sn'e kadar - SDSSDA-480G-G26: Amazon.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.