Sedat çağan haner
Decapat
5000 TL bütcem var. PUBG sistemi toplamak istiyorum, şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısınız fakat 8400 yeterli bir işlemci değil midir ki hocam?Arkadaşlar özellikle PUBG demiş arkadaş işlemciyi kısıp ekran kartına abanıp durmayın. İşlemciyi kesinlike Ryzen tarafında 2600 intel tarafında 8600K dan aşağı inmeyin derim. Sonra konu açıyorlar GPU kullanımı %80lerde işlemci %100 yardım edin diye. Oyun optimizasyonu yok ve dü-zelt-mi-yor-lar.
Biraz zorlasak o fiyata 1070tili sistem toplanabilir. Ama 8GB ram olur. Pubg bazen 8gbdan daha çok ram kullanıyor. O yüzden 1060, 16GB öneririm. Buyrun:5000 TL bütcem var. PUBG sistemi toplamak istiyorum, şimdiden teşekkürler.
hayırMonitör dahil mi sisteme?
i5 8400 gayet de yetiyor GTX 1060 ile kullanıyorum. Hiçbir sorun veya yüksek kullanım yok.Arkadaşlar özellikle PUBG demiş arkadaş işlemciyi kısıp ekran kartına abanıp durmayın. İşlemciyi kesinlike Ryzen tarafında 2600 intel tarafında 8600K dan aşağı inmeyin derim. Sonra konu açıyorlar GPU kullanımı %80lerde işlemci %100 yardım edin diye. Oyun optimizasyonu yok ve dü-zelt-mi-yor-lar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.