5000 TL R5 3500X ve RX 590 sistem toplama

1650 superli yeter diyorsan 4.424 fiyatı olan sistemi al. Psu iyidir onda. Yada o psu da işini görür ama uzun ömürlü olmayabilir 1660 superdeki psu. Ama 2 sene garantisi var bişey olursa psu ya garantiye verirsin ki 2 senede zor.

Son düzenleme:
Eğer oyun amaçlı bir sistemi topluyorsan attığım sistemi almanı öneririm.

O dediğin sistemi SSD olmadığı için düşünmedim. Teknobiyotik sitesine de güvenemedim, şu sıralar bu sitelerin hepsinde kargoların gelmesinin 2-3 haftayı bulduğu yazıyor.
Site güvenilir arkadaşım için Ryzen 3600 ve RX 5700 XT'li sistem toplamıştık yaklaşık 10 günde elimize ulaştı ama korona mevzusu yüzünden kargo süresi her yerde uzun aklında olsun.

Ben hazır bir sistem almadım oradan fakat bilgisayarım için birkaç parçayı oradan aldım 3 gün içerisinde geldi fakat arkadaşlarında bahsettiği gibi şu andaki pandemi sürecinden dolayı hazır sistemler yaklaşık 10 gün içerisinde ulaşıyormuş.

Rx590 xfx alın. Kartın üzerinden bios modunu değiştirip hafif bir undervolt yapın. Kart 70 derece üstünü geçmiyor. Sıfır rpm modunu kapatırsanız daha da soğuk çalışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…