5000 TL red switch klavye önerisi

Akira.exe

Hectopat
Attığınız klavye güzel ve sorunsuz. Ayrıca yazılım olarakta hali hazırda Armoury Crate kullanıyorsunuz. Fiyatı biraz fazla sadece. Kasım'da 3000TL civarlarına düşecektir.

Red olması şart mı?

Attığınız klavye güzel ve sorunsuz. Ayrıca yazılım olarak da halihazırda Armoury Crate kullanıyorsunuz. Fiyatı biraz fazla sadece. Kasım'da 3000TL civarlarına düşecektir.

Hocam şöyle bir ürün de var sizce alınır mı? Marka normalde hep giriş seviyesi ürün yapıyor fakar bü ürün güzel gibi duruyor.

Red olması şart mı?

Evet şu an Blue Switch kullanıyorum değişme sebebim çok sesli olması.

4 bin lira verip Gamepower almayın bence hiç gerek yok attığınız model iyi ki zaten

Redragon K582 Surara,HyperX Alloy Origins Core ve ya SteelSeries Apex 7 TKL gibi klavyeleri önere bilirim.Aralarından istediğini seçebilirsin.

Redragon K582 Surara,HyperX Alloy Origins Core ve ya SteelSeries Apex 7 TKL gibi klavyeleri önere bilirim.Aralarından istediğini seçebilirsin.
Apex 7 TKL bana göre fiyatını haketmeyen bir klavye. HyperX olabilir ama konudaki ROG ile yazılım vs daha kolay olduğundan bilemedim. Konu sahibine kalmış bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…