5000 TL Render İçin Sistem Önerisi

Sistem güzel. Sadece HDD ve Kasa olmamış.
Hocam anakart için ASRock AB350M Gaming M.2 ve AsRock AB350 Pro 4 önerileri geldi onlar için ne dersiniz?
HDD ve kasayı önerilenler ile değiştireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asrock AB350 PRO4 alınabilir. Bütçe varsa Asus PRİME B350-PLUS veya Gigabyte AB350 Gaming'de güzel seçim olacaktır.

Asrock AB350 PRO4 alınabilir. Bütçe varsa Asus PRİME B350-PLUS ve ya Gigabyte AB350 Gaming de güzel seçim olacaktır.
Cevabınızı dikkate alacağım hocam. Bu konularda hiç tecrübem olmadığında soruyorum, yukarıdaki tüm parçalar bana ulaştığında onları birleştirmek için teknik olarak hangi teçhizatlara ihtiyacım olacak? Bilgisayar parçalarını birlestirirken lazım olan ve olabilecek her şeyi bana söyleyebilir misiniz acaba? Teşekkür ederim.

3D Render yapacak mısın? Çünkü eğer yapılmayacaksa GPU'ya çok para harcamak yerine CPU+RAM güçlendirilmesi yapmak daha mantıklı. Eğer yapılmayacaksa kasa+PSU dan emin olamamakla birlikte böyle bir sistem öneririm. Tabii monitöre ek bütçe gerekecek ya da 16 GB RAM tercih edilecek.

Dosya Ekleri

• render.jpg
    104,4 KB · Görüntüleme: 269
Teçhizata gerek yok. Technopat Sistem Toplama videolarına bakarak yapabilirsin. Kendiniz korkuyorsanız parçaları aldığınız yerde toplatabilirsiniz

3D Render yapacak mısın? Çünkü eğer yapılmayacaksa GPU'ya çok para harcamak yerine CPU+RAM güçlendirilmesi yapmak daha mantıklı.
Hocam Adobe after effects, Adobe premiere de başlangıç seviyesinde sayılırım. Ilerleme kaydetmek amacıyla ileriye dönük toplamak istiyorum zaten ama şu an Pro değilim. CPU+RAM güçlendirmesini nasıl yapmalıyım?

Teçhizata gerek yok. Technopat Sistem Toplama videolarına bakarak yapa bilirsin. Kendiniz korkuyorsanız parçaları aldığınız yerde toplata bilirsiniz
Aynen hocam onları izledim izleyeceğim. Bu konuda hiç tecrübem olmadığı ve 0 bilgi sahibi olduğum için korkuyorum evet ve parçaları fiyatlarından ötürü ayrı sitelerden toplayacağımdan birleştirme işini kabul ederler mi bilemiyorum..

After Effects'in bazı efektleri ve Premiere Pro renderda GPU Acceleration kullanıyor. CUDA çekirdeği bütçeye uygun olarak yüksek NVIDIA GPU tercih edilmeli. GT 1030 fena değil 384 CUDA çekirdeği var. GTX 1050 640 CUDA çekirdeği, GTX 1050 TI'da 768 CUDA çekirdeği bulunuyor. Bence GT 1030 işini görecektir. İleride profesyonel seviyeye geldiğinde zaten Quadro GPU'lu bir sistem toplayışına girersin.

Ayrica hocam ekran kartı değişimi yapsam da sadece Render değil günümüz ve ileriki oyunlara hitap edebilecek bir sistem arıyorum.

O zaman seçtiğin GPU GTX 1060 ideal. 600W 80+ bir PSU ve hava akışı iyi bir kasa ile sistemin tamam. Gigabyte önermem, AsRock AB350 Pro 4 güzel bir anakart, ileride 3 monitör kullanabilirsin.

O zaman seçtiğin GPU GTX 1060 ideal.600W 80+ bir PSU ve hava akışı iyi bir kasa ile sistemin tamam.Gigabyte önermem , AsRock AB350 Pro 4 güzel bir anakart , ileride 3 monitör kullabilirsin.

Hocam anladım önerileriniz çok değerli çok teşekkür ederim, yarın siparişi veriyorum düzenleyip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…