5000 TL Render İçin Sistem Önerisi

Fikrimi söylemiştim ama tekrar söyleyeyim, ben olsam üstteki sistemden SSD'yi çıkarırdım. (ertelerdim) Kasayı 500W modeliyle değiştirirdim. İşlemciyi R7 1700 yapardım. Monitörü de tavsiye ettiğim gibi alırdım

Neden alttaki değil? Corsair SSD'ler pek tavsiye edilmiyor. Kasa bütçeye göre kötü kalmış.

Aynı zamanda, ben olsam N11'den toplamazdım. Bilindik yerlerden bakardım. Yine de sizin kararınız.

5000 TL'ye toplanan sistemi SSD'siz düşünemiyorum. Hem de Render için toplanan!

5000 TL'ye toplanan sistemi SSD'siz düşünemiyorum. Hem de Render için toplanan!
Ben SSD'siz olacak gibi bir tabir kullanmadım. "128GB alınacaksa hiç alınmasın" olarak fikrimi belirttim. Isletim sistemi SSD üzerinde olunca render sureleri 10 kat kisalacak mi saniyorsunuz? Islemlerin SSD uzerinde islenmesi icin SSD'de yapilmasi gerekiyor. Bunun icin de SSD'de geniş geniş alan gerekiyor ki rahat çalışılabilsin. 1 ay sonra alinir her sekilde SSD alinir gercekten ihtiyacsa. Gunluk kullanim icin toplanmiyor sistem ki 128GB yeterli olsun ve üzerine kapasitenin yarisindan cogunu isletim sistemi icin harcayalim. Dediginiz gibi, "Render için toplanan!"

Hocam sizin tavsiyenize de kulak veriyorum lakin dün Samsung 850 Evo 250 GB SSD yi sipariş vermiş bulundum. Kasa için yetersiz kalmıştan kastınız nedir? FDP Hydro 600W 80+ ve Aerocool CyberX Advance ikilisi tatmin etmez mi?
Ayrıca siz N11 ı güvenilir olmayan siteler arasina sokmuşsunuz ama bizdehesapli.com , incehesap.com, sanalmarketim, webdenal, gibi sitelerde de @astigmat13 daha ucuza bulduğunu belirtti. Bu siteler güvenilir sayılır mı?
Üstteki sistemden kastınız @Pantheon un önerdiği mıdır?

Kafam çorba gibi oldu arkadaşlar etiketliyorum ama son 1 bakıverin de alayım artık lütfen, teşekkür ederim. @Jira @Nazım Paşa @Toprak Aga @Pantheon

Üstteki sistemden kastettiğim sizin attığınız 2 seçenekli mesajda üst tarafta olan. Etiket atmayı unutmuşum kusura bakmayın. N11 firmalarla aracı görevi görüyor. Satışı N11 yapmıyor, o firmalar yapıyor. Ayrı ayrı o firmaları da araştırıp satıcısıyla muhattap olmak yerine adını bildiğiniz, daha önce muhattap olduğunuz veya olunması tavsiye edilen firmaları tercih ediniz.

Hayırlı olsun SSD'niz

Çok teşekkür ederim şimdi anladım ama geçmiş mesajınızda üst değil alt taraftaki sistemi r7 1700 ile değiştirmemi önermişsiniz alt taraftaki @Pantheon un önerdiği sistemdir. Üst taraftaki ise bana 1 ay önce atılan sistemin ilk gelen yorumlarla düzenlenmiş halidir.

Dostum attığım siteler güvenilirdir. Benim attığım sistemin parçaları uyumlu ve şiddetle öneririm. Bakarsan daha iyisini toplayan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…