VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.400 Çözümler 16 7 Aralık 2020 #11 xmjmzskdm dedi: Sizce Asus mu Galax mı ? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar hakkında pek fikrim yok ama Galax müthiş yakışıklı. Ben olsam Galax alırdım.
xmjmzskdm dedi: Sizce Asus mu Galax mı ? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar hakkında pek fikrim yok ama Galax müthiş yakışıklı. Ben olsam Galax alırdım.
D Denji Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2020 #12 xmjmzskdm dedi: Sizce Asus mu Galax mı ? Genişletmek için tıkla... Galax, Palit'ten sonraki göz bebeğim diyebilirim .
xmjmzskdm dedi: Sizce Asus mu Galax mı ? Genişletmek için tıkla... Galax, Palit'ten sonraki göz bebeğim diyebilirim .
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #13 Galax çünkü. Arka plakada açıklık var bu da demek ki zor koşullarda faha az ısınacak özellikşe VRAM. Isınmadıkça daha performanslı olur.
Galax çünkü. Arka plakada açıklık var bu da demek ki zor koşullarda faha az ısınacak özellikşe VRAM. Isınmadıkça daha performanslı olur.
M.Arda Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.625 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #14 rasgelekullanici35 dedi: Donanım arşivi videosunu çekmişti. Sıcaklıklar iyiydi. Alınabilir. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar iyiydi de fan kullanımını gördünüz mü? Hep %50'nin üzerindeydi, ve 2 fanlı model. Sıcaklıklar okey ama ses sorunu oluşabilir.
rasgelekullanici35 dedi: Donanım arşivi videosunu çekmişti. Sıcaklıklar iyiydi. Alınabilir. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar iyiydi de fan kullanımını gördünüz mü? Hep %50'nin üzerindeydi, ve 2 fanlı model. Sıcaklıklar okey ama ses sorunu oluşabilir.
iBatuJR Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 846 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #15 xmjmzskdm dedi: Sizce Asus mu Galax mı ? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim galax çok ısınıyor 3060'ta. Öbürlerinde iyi soğutuyor Galax ama düzeltirler herhalde.
xmjmzskdm dedi: Sizce Asus mu Galax mı ? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim galax çok ısınıyor 3060'ta. Öbürlerinde iyi soğutuyor Galax ama düzeltirler herhalde.
ibrahim kara Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 46 Yer İstanbul / Gaziosmanpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik Görevlisi / Erkek kuaförü 15 Aralık 2020 #16 Rtx 3000 serisinde Gigabyte ve Asus çok başarılı Ben mesela gigabyte kulanıyorum 3 yıl garantili malzeme kalitesi çok iyi , tam %99 yükte 67c ve sessiz sayılır.
Rtx 3000 serisinde Gigabyte ve Asus çok başarılı Ben mesela gigabyte kulanıyorum 3 yıl garantili malzeme kalitesi çok iyi , tam %99 yükte 67c ve sessiz sayılır.