Şu zamanlarda toplanabilecek en iyilerden birisi olduğunu düşünüyorum.
Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
En Özel Gaming Ürünler, Bilgisayar Toplama, Ekran Kartı, Ram, Disk, SSD,Bilgisayar kasaları, Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA'dawww.itopya.com
Aldıktan sonra RAM'i 16 veya 1 TB sabit disk sonradan eklenebilir.
En iyisi falan değil. PowerBoost kasa ve PSU'lu bir sistem alınmaz. O fiyata daha iyi bir sistem dizilebilir. Ayrıca SSD'de sıkıntılı.Şu zamanlarda toplanabilecek en iyilerden birisi olduğunu düşünüyorum.
Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
En Özel Gaming Ürünler, Bilgisayar Toplama, Ekran Kartı, Ram, Disk, SSD,Bilgisayar kasaları, Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA'dawww.itopya.com
Aldıktan sonra RAM'i 16 veya 1 TB sabit disk sonradan eklenebilir.
En iyisi falan değil. Power Boost kasa ve PSU'lu bir sistem alınmaz. O fiyata daha iyi bir sistem dizilebilir. Ayrıca SSD'de sıkıntılı.
Powerboost PSU önermekten bıkmadınız mı? Ben görmekten bıktım açıkçası.Düşünüyorum dedim zaten %100 kesin bir şey değil.
Daha iyisini toplayabilen varsa amenna benim fikrim daha iyi bir sistem dizebilen varsa arkadaşa önerebilir.
Ryzen 3100 + RX 5500 XTya da i3 10100F + RX 5500 XT toplanabilir bütçenizde.
Power Boost PSU önermekten bıkmadınız mı? Ben görmekten bıktım açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.