5000 TL Ryzen 5 2600 ve 1660 Ti Sistem Toplama

sizin fikrinize katılmıyorum gigabyte'ın bu modelini zotacın amp versiyonu geçebilir
Evet yüksek ihtimalle geçecektir çünkü fabrika çıkışlı O.C şekilde geliyor.Yalnız benim attığım sistemde anakartı Gigabyte B450 Aorus modeline bütçesi dahilinde yükseltebilir."Teknoking" sisteminde anakart Gigabyte B450 S2H modeli.Tabii "Teknoking" seçiminde işlemci Ryzen 2700X.Oda arkadaşın tercihi olacak.2600X+B450 Aorus Elite vs 2700X B450 S2H.

evet o konuda haklısınız fakat ben şahsi olarak ekran kartına en çok önemi veren birisiyim bu konuda karar arkadaşın kararı ikimizde kendi görüşümüze göre olan sistemleri belirttik karar onun

evet o konuda haklısınız fakat ben şahsi olarak ekran kartına en çok önemi veren birisiyim bu konuda karar arkadaşın kararı ikimizde kendi görüşümüze göre olan sistemleri belirttik karar onun
Şimdi 2700x ve onun yanında gelen güzel bir soğutucusu da var düşündüğüm tek şey ekran kartının fazla ısınması ama 70 i geçmez yazmışsınız sorun edilecek bir şey değil sanırım peki sizce anakartı pro m2 max yükseltmelimiyim s2h a göre avantaj yada dezavantajı varmıdır ?

dostum 70tl ye s2h yi msi m2 v2 proya yükseltirsen daha iyi olur teknoking de benim şahsi fikrim b450m pro vdh ye yükseltmen ama o seçeneklerde yok o yüzden m2 v2 pro ya yükseltmen uygun olacaktır gigabyte s2h 3200mhz desteklerken m2 3466 mhz destekliyor ayrıca gigabyte s2h den bazı şikayetler geliyor biosla ilgili msi m2 v2 pro bu yüzden daha uygun olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…