5000 TL shifter önerisi

Bütçe
5000₺

ozaltnc

Decapat
Daha fazla  
Merhaba pxn V10 Pro marka direksiyon setine sahibim, shifter arıyorum. Markanın kendi modeli pxn A7 modeli Türkiye'de şu an satılmıyor, alternatif başka modeller arıyorum. Thrustmaster TH8s modelini buldum. İnternette satılan 3D baskı tarzında yapılan shifterlar nasıldır?

TH8s (ikinci el) alsam pişman olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba pxn V10 Pro marka direksiyon setine sahibim, shifter arıyorum. Markanın kendi modeli pxn A7 modeli Türkiye'de şu an satılmıyor, alternatif başka modeller arıyorum. Thrustmaster TH8s modelini buldum. İnternette satılan 3D baskı tarzında yapılan shifterlar nasıldır?

5 sene önce 2. el TH8s aldım sorunsuz kullanıyorum.

Simtur veya Spardox markalarına göz atabilirsin.

Dün PXN'in yeni shifterı 6500 lerden 5700 lere inmişti 1 tane stok vardı tükettiler onu da keşke ona yetişebilseydin hocam. Moza Hgp shifter ayarında hatta daha kaliteli ve yarı fiyatınaydı. Tekrar stoğa gelecektir ama onu bekle bence.

Bu arada v10 pro'yu aldın ortalıktan kayboldun hocam hiç referans olmuyosun alacak arkadaşlara 🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı