1 yıldır kullandığım klavyenin çoğu tuşunda silinme gerçekleşti, kaliteli ve tuşları silinmeyen bir klavye arıyorum arkadaşlar. Bütçe belirttiğim gibi ancak esneme olabilir, yeter ki uzun yıllar dayansın. Kullanım amacı ise; genellikle oyun, bazı zamanlarda ise makale ve yazı yazıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Rampage Kb-r96 Ultımate Optical Switch Full Rgb Ve Metal Gövdeli Su Geçirmez Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bizim internet kafenin 2 yıldır klavyesi okadar iyi
Teşekkür ederim hocam, biraz araştırınca dediğimin hayal olduğunu anladım aslında. En azından silinince "çıkar yenisini tak" yapabilme ihtimali bile yeterlidir diyorum şimdi. Bunun siyah olanı sizce nasıldır, beyaz çok kullanmıyorum da
Rampage Kb-r96 Ultımate Optical Switch Full Rgb Ve Metal Gövdeli Su Geçirmez Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bizim internet kafenin 2 yıldır klavyesi o kadar iyi.
Marka takıntım yok ancak eskiden Rampage kullanmıştım, sanırım 2 ay sonunda bazı tuşların da gevşeme ve basmama sorunu oluşmuştu. Belki bu model öyle değildir incelerim.