Öncelikle Merhaba.
Öğrenciyim, kodlama yapıyorum. Şu an kullandığım bilgisayarın miladı doldu ve yeni bir sistem toplamam gerekiyor ama konu hakkında bilgim yok.
Visual Studio, Delphi, Unity, Java vb. gibi programlar kullanıyorum önceliğim tabii ki okul ve kodlama odaklı olması. Oyun deneyimi sunması benim için 2 planda olsa güzel olur tabii. +/- 5 bin TL bütçem bulunmakta. Yardımlarınızı bekliyorum.
Intel Core i3-10100F 3.6 GHz LGA1200 6 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
kampanyalı en ucuz ASUS PRIME H410M-K R2.0 DDR4 M2 PCIe NVME DVI PCIe 16X v3.0 1200p mATX özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.
Darkflash Pollux Mesh Mid Tower Kasa Psu Yok arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Anakart için M2 destekli almam sizce gerekli mi şöyle bir anakart buldum sizce nasıldır ?
Ayrı olarak iki anakart içinde anakart ve ram mhz değerleri birbirini tutmuyor bunun bir etkisi olur mu ?
Anakart için M2 destekli almam sizce gerekli mi şöyle bir anakart buldum sizce nasıldır ?
Ayrı olarak iki anakart içinde anakart ve ram mhz değerleri birbirini tutmuyor bunun bir etkisi olur mu ?