LauraWells Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 1.354 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #1 NVIDIA ekran kartı ve işlemci Intel olması şart i3 10 nesil işlemci olabilir ve bütçe yeterliyse 1650'li sistem istiyorum. Zaman ayırıp ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2021
NVIDIA ekran kartı ve işlemci Intel olması şart i3 10 nesil işlemci olabilir ve bütçe yeterliyse 1650'li sistem istiyorum. Zaman ayırıp ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.
EfeKanagül Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3.242 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #2 Hocam tavsiyem beklemeniz ekran kartları stokları düzelmesi için. Tabi zamanınız varsa.
LauraWells Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 1.354 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #3 EfeKanagül dedi: Hocam tavsiyem beklemeniz ekran kartları stokları düzelmesi için. Tabi zamanınız varsa. Genişletmek için tıkla... Arkadaş için açmıştım konuyu alalım diyor beklemek istemiyormuş
EfeKanagül dedi: Hocam tavsiyem beklemeniz ekran kartları stokları düzelmesi için. Tabi zamanınız varsa. Genişletmek için tıkla... Arkadaş için açmıştım konuyu alalım diyor beklemek istemiyormuş
EfeKanagül Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3.242 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #4 LauraWells dedi: Arkadaş için açmıştım konuyu alalım diyor beklemek istemiyormuş Genişletmek için tıkla... Apu sistem toplayabilirim.
LauraWells dedi: Arkadaş için açmıştım konuyu alalım diyor beklemek istemiyormuş Genişletmek için tıkla... Apu sistem toplayabilirim.