5000 TL sistem toplama

Evet. Dediğiniz mantıklı. Fakat yanlışınız var. Zalman N2, en düşük seviye kasa değil. Soğutması da kötü değil. Fiyatına göre rakipsiz bir ürün. Malzeme kalitesi, kullanıcı yorumlarına göre orta seviye. Ama ben aerocool'dan iyi olduğuna eminim.

Bir görünüşü kötü diye buna demeniz yanlış bir şey.Kasa mesh , malzeme kalitesi çelik, 3 fan ve ışıklandırma var.

One frost gibi bir kasayı N2 ile karşılaştırmak bile hata. Neden N2 tercih edilir? Bütçen kısıtlıdır, APU sistem toplamak istiyorsundur bundan dolayı alirsin. 5000TL civarında ki bir sisteme N2 yakışmaz.

One frost gibi bir kasayı N2 ile karşılaştırmak bile hata. Neden N2 tercih edilir? Bütçen kısıtlıdır, APU sistem toplamak istiyorsundur bundan dolayı alirsin. 5000TL civarında ki bir sisteme N2 yakışmaz.
One frost ile karşılaştırdığımı kim söyledi hocam? Ben genel olarak marka karşılaştırdım. Haklı olabilirsiniz. Ama bileşenlerin yüksekte tutulması önemli.

One frost ile karşılaştırdığımı kim söyledi hocam? Ben genel olarak marka karşılaştırdım. Haklı olabilirsiniz. Ama bileşenlerin yüksekte tutulması önemli.

Marka olarak karşılaştırmak daha büyük bir hata. Modele göre kıyaslamalı. Bana kalırsa bir bileşen icin diğer bileşenlerden kısmak çok akıl kârı değil. Benim bu sistemi önerme sebebim ise 240GB'in cidden çok yetersiz olması ve kasanın daha iyi seçilebilme olasılığı. Bunlar benim şahsi fikirlerim eğer siz ben sadece FPS'ime bakarım diyorsanız 1660S alabilirsiniz tabii. Ben her şeyin daha dengeli olması taraftarıyım.

5000TL'lik bütçeye N2 yakışmayabilir. SSD ve kasa da önemli tabii ama bu ikisi oynatmıyor oyunu, kasa ve SSD'den kısıp işlemci+ekran kartına yatırım yapmak daha mantıklı bence. One Frost daha iyi ama N2'nin hava akışı da çok kötü değil, idare eder. İsterse benmi topladığım sistemin SSD'sini HyperX Fury 480GB'la değiştirip alsın çok oyun kuracaksa

Dediğim gibi bunlar şahsi fikirlerim. Bu bütcede o kasa ve SSD hoş durmuyor. Her şey oyun değil maalesef.

Ben kasanın kalitesine bir şey demedim. N3 kullanıyorum ve fanlar gerçekten yavaş. Soğutması kötü.
Bende bunu arıyordum. Bende de N3 var fakat daha sistem montajını yapmadım. Kasa kenarda duruyor. Kasayı kullanan birkaç kişi fanlardan şikayetçi. Sizce fanlar değişmeli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…