5000 TL sistem toplama

Bütçe
5000

hestiasensei

Femtopat
Daha fazla  
5000₺ limitim var ve monitörlü bir sistem toparlamak ve Valorant, CS:GO, LoL, GTA 5 gibi oyunlarda akıcı bir oyun keyfi yaşamak istiyorum. Ek olarak Photoshop kullanıyorum Adobe ürünlerinde de akıcı olması yeterli olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörlü toplam fiyat: 5.540 tl
Monitörsüz toplam fiyat: 4.970 tl
Sistem:
Anakart:
yada
İşlemci:
Ram:
yada
Depolama:
Kasa:
PSU:
Kasa ile geliyor (Corsair VS550)
Ekran kartı:
yada
Monitör:

Monitörlü toplam fiyat: 5.540 TL
Monitörsüz toplam fiyat: 4.970 TL
Sistem:
Anakart:
ya da
İşlemci:
RAM:
ya da
Depolama:
Kasa:
PSU:
Kasa ile geliyor (Corsair VS550)
Ekran kartı:
ya da
Monitör:

Hocam topladığınız sistemler çok ama çok kötü kesinlikle önermem.

5000₺ limitim var ve monitörlü bir sistem toparlamak ve Valorant, CS:GO, LoL, GTA 5 gibi oyunlarda akıcı bir oyun keyfi yaşamak istiyorum. Ek olarak Photoshop kullanıyorum Adobe ürünlerinde de akıcı olması yeterli olur.

Hocam ekran kartları stokları yok denecek kadar az.
Zamanınız varsa bekleyin.

Bekleme imkanın varsa bekle derim, çünkü bu yıl fiyatlar bayağı artmış bulunmakta.

Fiyatlar uçtukça uçuyor.Ben 1-2 ay önce bir sistem toplayabildim.Şimdiki fiyatı dudak uçuklatır.Unlost'un yayınında yeni sistem topladıklarını duydum .Onu araştırmanda fayda var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı