5000 TL sistem toplama

Mert Ali Doğan

Femtopat
Daha fazla  
Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu piyasa durumunda PC toplamak hayli zor. Bundan dolayı hazır sistemlere yönelmek gerekiyor. Size önerilerimi yazayım;
CYBER-1030 / AMD Ryzen 3 1200 / ASUS PHOENIX GT1030 OC 2GB / 8GB RAM / 240GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR monitör ekipmanlar vs. 5000 Liraya alabilirsin.
BLADE-550 / AMD Ryzen 3 3200G / ASUS PHOENIX GTX 1050Ti / 8GB RAM / 240GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu da gayet iyi bir sistem. Bunu da alabilirsin. Fakat ekipmanları da aldığın zaman bütçen biraz aşılıyor.
MANTIS-1650 / AMD Ryzen 3 1200 / ASUS TUF GTX 1650 OC P 4GB / 8GB RAM / 240GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu sistem de oldukça iyi bir bakın derim.
@abdullahdemir Hocam neden kızgın attınız?

Attığın sistemdeki SSD'lerin hepsi kronik sorunlu tavsiye etmem.

Bu sistem pek iyi değil. Mesela işlemci düşük, RAM düşük, PSU idare eder fakat 1650'li bir sistem toplamak istersen en ucuz fiyatlı bilgisayar bu. Öbür türlü 5000 lira civarındaki bilgisayarlarda 1050TI'lı R3 3200G'li bilgisayarlar var, fiyatına değeceğini düşünmüyorum ve ileriye dönük olacağını düşünmüyorum.

Şimdilik APU toplanıp sonradan ekran kartı takabilirsiniz. Yoksa ekran kartlı sistemler gereksiz pahalı ve güçsüzler.
Yardım ederseniz sevinirim.
Hocam toplanan sistem 5000 lira bütçe pek yüksek değil. Eğer sorun yaşarsa ileriki zamanlarda para biriktirip bir SSD alabilir.

Evet bütçe yüksek değil ama SU630 alıp paranı çöpe atmazsın.

peki 22 mayısta donanım arşivinin çıkaracağı sistem nasıl olur bu arada monitör ekipman fln hepsi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…