5000 TL sistem toplama

Kardeşim şuanda 650w ve gtx970 4gb 250bit ekran kartı olan bir sistemden yazıyorum ve gayet iyi kaldırıyor hatta 110w psu boşta bile kaldı

Sisteminizden gördüğüm kadarıyla kesintisiz güç kaynağı tercih etmişsiniz. Memnun musunuz? Bir de bilgisayarı elektrik kesintisi sırasında ne kadar idare edebiliyor?

Sisteminizden gördüğüm kadarıyla kesintisiz güç kaynağı tercih etmişsiniz. Memnun musunuz? Bir de bilgisayarı elektrik kesintisi sırasında ne kadar idare edebiliyor?

Test ettim önce elektirikleri kestiğimde sistemin hala çalıştığını ve en ufak bir kesinti bile olamadığını gördüm. Memnun'musun tabiki kullanımı çok basit kendisini ana prize bağlıyorsun sisteminide kesintisiz güç kaynağına direk olarak bağladınmı işin bitiyor. 2 adet 500w toplam 1000w jenaratör mevcut içinde, bunlar bitince değiştirebiliyorsun tanesi 60 tl civarı ve seni 2 sene götürebiliyor sürekli elektrik kesintisi olursa tabiki. Elektrik kesildiğinde senin sistemini içerideki topladığı 1000w`lık enerji ile 1 saat idare edebiliyor zaten 1 saat boyunca bilgisayarı kurcalamak istemessin yani bunun gerçek amacı elektrik kesintilerinde sisteminin birden kapanıp parçalara zarar vermemesi, devrelerin birden kapanmaması ayrıca önemli bir iş yapıyorsan dosyalarını ve arşivlerini hemen kaydedersin sistemini sağlıklı bir şekilde 5 dk içinde kapatırsın.

Ekran kartının 8GB'dan aşağı olmasını istemiyorsan f/p olarak sunabileceğim tek kart R9 390X.
GTX 980 ile aralarında 1-2 fps oynuyor hatta bazen geçiyor.Fiyat olarak ise GTX 970 ile 200-300 lira arası fark var aralarında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…