5000 TL sistem toplama

Hocam 4 gündür senden cevap bekliyorum

3 gündür cezalıydım cezam daha bugün bitti kusura bakma. Öğrenmek istediğin nedir hepsini sor sistem önereceksek yeni 5300 tl ye önereyim kolay iş o. 4096 bit yeni Hbm teknoloji High band memory adında yeni bir teknoloji normalinden 17 kat daha hızlı bildiğim kadarıyla. 2016 da çıkacak olan polaris ve pascal gpu ları komple gdrr5x (düşük modeller) ve hbm ye geçecekler. Sana gidip o fiyata gtx 970 önermem.

Hocam bana maximum 5300 tl ye vatan bilgisayardan sistem toplar misin 4 5 yil ardıma bakmayacağım bir sistem olsun istiyorum monitör dahil şimdiden teşekkürler

Vatandan olması şart mı?? Pahalı gereksiz yere diğer sitelerde i5 6600k 840-850 tl iken vatanda 900 tl sadece buradan 50-60 tl kazanmak mümkün.

Vatandan olması şart mı?? Pahalı gereksiz yere diğer sitelerde i5 6600k 840-850 tl iken vatanda 900 tl sadece buradan 50-60 tl kazanmak mümkün.
Hocam vatandada işlemci fiyati düştü birde babam internetten alışveriş yapmaz 5 bin lira az bir para değil sana zahmet vatandan bekliyorum

Hocam vatandada işlemci fiyati düştü birde babam internetten alışveriş yapmaz 5 bin lira az bir para değil sana zahmet vatandan bekliyorum

Kardeş o kadar pahalı ki fiyatlar ssd koyamadım aşmasın bütçeni diye. Ssd koyarsam anakart gaming olmayacak kısacaz, sıvı soğutma çok etkili oluyor kimse hyper 212 evo önerip gayet yeterli deyip kaçmasın testleri de var sıvı soğutma daha iyi.

Hocam teşekkürler peki internetten toplasam en iyi hizmet veren toplayan inventus dimi

İnventus biraz daha pahalı. Tavsiyem Eksen bilgisayar, Teknobiyotik, Bilişimport gibi siteler olur.
Biraz foruma göz attım teknobiyotik kutusuz falan yolluyormuş sinerjide geçen bi arkadaş konu açmıştı sinerjiye toplatmiş iğrenç bi kablolama yapmışlar ama inventus için kimse kötü birşey dememiş iki arada bi derede kaldım

Ucuza kaçalım derken keyfimizin kaçmasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…