5000 TL Sistem toplama

goldenbrasco

Hectopat
Daha fazla  
5000 TL civarında monitör dahil olmadan hem oyun oynayabileceğim hem de yayın yapabileceğim bir sisteme ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim. Su soğutma olursa çok iyi olur.

Son düzenleme:
İfadeler: fuu
ryzen ile topladım gayet güzel bir sistem oldu tabi intel tarafında toplamak isterseniz bilemem ama ryzenların performansı gayet güzel ve am4 bir anakart aldığınızda bu 2020 ye kadar çıkıcak tüm işlemcileri destekleyecek eğer kendime toplayacak olsam bu sistemi toplardım ki zaten kendim için toplamıştım

Hdd yi 2tb yapabilirsiniz, tecnopatın yeni tanıttığı toshiba hdd nin performansı da güzel onu da tercih edebilirsiniz

Yardımlarınız için çok teşekkürler bir de intel görmek istiyorum yıllardan beri istemsizce amd ye bir korkum vardı ama bu ryzen işleri değiştirdi gibi

İfadeler: fuu
Amd beni de korkutuyordu bulldozer mimarisinden sonra ama ryzenlar hem sizin yayın yapmanız için hem de oyun oynamanız için gayet güzeldir oyununa göre performans farkları olabiliyor intelle ama çok büyük farklar olmuyor ama işlem gücü gayet iyi intele göre daha test etme fırsatım olmadı ama seneye çıkıcak amd işlemcilerin üst modellerinden alacağım gibi görünüyor performans konusunda bu tutarlılıkla devam ederlerse

Bu arada koyduğum ramler temsilidir siz cl15 2400 mhz corsair veya kingston bellek tercih edin cl14 e de düşebilirsiniz

intel tarafında da böyle yapabilirsiniz biraz daha pahalı olur ama aklınızda bulunsun diğer bileşenleri yine aynı koyabilirsiniz bu arada ryzen işlemcinin tdp değeri 65 watt bu ise 91 watt bunu dipnot olarak buraya ekleyeyim

Pardon z170 kullanmışım siz uygun fiyatlı z270 kullanın bu anakart sizin işinizi görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…