5000 TL Sistem Toplama

realtime

Hectopat
Öncelikle iyi akşamlar. Arkadaşım aralık ayında bir bilgisayar toplayacak ve oyun amaçlı kullanacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu bütçede GTX 1070'e de çıkılabilir ancak işlemci tarafında Ryzen'e geçmeniz gerekir çünkü Intel'in 8.nesil işlemcilerinin anakartları oldukça pahalı şu anda. GTX 1060 seviyesinde kalırsanız Intel'in 8.nesil işlemcilerini düşünebilirsiniz diye düşünüyorum. Ekteki sistem düşünülebilir ancak kasa değişirse daha güzel olur.

Ryzen 5 ve i5 8400 arasında çok fark olur mu? Detaylı bakamadım ama neredeyse başa baş geliyorlar ve yaklaşık kaç sene götürür? Sizleri de yoruyorum ama cevaplarınız için teşekkürler.

Ryzen 5 ve i5 8400 arasında çok fark olur mu? Detaylı bakamadım ama neredeyse başa baş geliyorlar ve yaklaşık kaç sene götürür? Sizleri de yoruyorum ama cevaplarınız için teşekkürler.
Ryzen almanı öneririm.

Bu bütçeye 1070 takılabilir mi? Yoksa InJustice Beyin önerdiği sistemi alacak arkadaşım.

Bu bütçeye 1070 takılabilir mi? Yoksa InJustice Beyin önerdiği sistemi alacak arkadaşım.
1070 ile topladığımda 5500 Tl civarı çıkıyor(SSD'li), eğer arkadaşınız SSD'yi sonra ekleyebilirse 1070'li ryzen bir sistem önerebilirim.

1070 ile topladığımda 5500 Tl civarı çıkıyor(SSD'li), eğer arkadaşınız SSD'yi sonra ekleyebilirse 1070'li ryzen bir sistem önerebilirim.
Eğer o fazladan 500 Tl'ye değerse bütçeyi arttırıp toplayabilir. Yani önerilere açığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…