Seklinde dusundum. Diger ekipmanlardan da kısmadan (yani Adata SSD, Gamepower PSU vs yerine Corsair ve Samsung almak gibi). Sizce nasil? Goruslerinizi bekliyorum. Alternernatif onerilerinize de acigim.
Seklinde dusundum. Diger ekipmanlardan da kısmadan (yani Adata SSD, Gamepower PSU vs yerine Corsair ve Samsung almak gibi). Sizce nasil? Goruslerinizi bekliyorum. Alternernatif onerilerinize de acigim.
Bu sistem de oldukça iyi. Hazır sistem ise bu veya Sinerji Argon B45 alınabilir.
Düzenleme: @Caner Uncu reis kronik sorunlu SSD nasıl gözünden kaçar .
O SSD Yerine Kingston A2000 500 GB alınabilir.
M.2 istemezseniz Kingston Hyperx Fury 3D 480GB veya Kingston A400 480GB alınabilir.
MSI B450 Tomahawk Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
MSI MAG Forge 100M Temperli Cam 2x RGB Fan 120mm Fan ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!