5000 TL sistem yükseltme

hysozero

Hectopat
Arkadaşlar bir önceki konumda belirtmiştim, AMD sisteme geçmeyi düşünüyorum. Piyasada ürünler ne yazık ki stok yok çekmeye başladı elimdeki parayı ben hiç ederim o yüzden hemen sipariş vermek istiyorum, dolarda daha fazla absürt sisteme dönmeden.

Bu 3 lüyü düşündüm ekran kartı arasında kararsız kalıyorum.

Ya da

Ya da

+Sı - si varsa ya da şu parçaları şöyle yap eline SSD parası kalsın diyen varsa lütfen yazsın buraya.

Vatan linklerine takılmayın. Tam sistemi vermek için link attım.

Not: Oyun oynarım, çizim yaparım, kod yazarım. Bu yüzden kasayı uprage çekiyorum.

Son düzenleme:
RAM'i ilk aşama da 8 GB yapın anakartı B450 chipset yapın. Para artarsa RAM'i ve SSD ekleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı olarak RX 5500 XT mech modelini asla önermem. Pulse olur. 1650 Super ile çok yakın kartlar. 1650 Super almanızı öneririm Driver ve TDP bakımından daha iyi.

Ekran kartı olarak RX 5500 XT mech modelini asla önermem. Pulse olur. 1650 Super ile çok yakın kartlar. 1650 Super almanızı öneririm Driver ve TDP bakımından daha iyi.

Peki kardeşim bir tık daha uygun ama kuvvetli diyebileceğimiz böyle beni 3-5 sene idare edebilecek bir ekran kartı tavsiyen var mıdır ?

Kusura bakmayın, telefondan yazdığım için küçük bir ban yedim Benim hatam. Daha düşük bütçeli bir kart mı soruyorsunuz?

Yani daha doğrusu nereden bir tık kıssam diye bakıyorumda, daha düşük bütçeli hard bir ekran kartı varsa düşünebilirim özellikleri işimi görürse. Ama yaptığım araştırmaya göre 1650S altına inemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…