Arkadaşlar bir önceki konumda belirtmiştim, AMD sisteme geçmeyi düşünüyorum. Piyasada ürünler ne yazık ki stok yok çekmeye başladı elimdeki parayı ben hiç ederim o yüzden hemen sipariş vermek istiyorum, dolarda daha fazla absürt sisteme dönmeden.
Asus prime b450m-k anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus prime b450m-k anakart kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
www.vatanbilgisayar.com
Bu 3 lüyü düşündüm ekran kartı arasında kararsız kalıyorum.
ASUS GeForce ROG STRIX GTX1650 SUPER GAMING 4GB GDRR6 128Bit DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ekran kartı olarak RX 5500 XT mech modelini asla önermem. Pulse olur. 1650 Super ile çok yakın kartlar. 1650 Super almanızı öneririm Driver ve TDP bakımından daha iyi.
Ekran kartı olarak RX 5500 XT mech modelini asla önermem. Pulse olur. 1650 Super ile çok yakın kartlar. 1650 Super almanızı öneririm Driver ve TDP bakımından daha iyi.
Yani daha doğrusu nereden bir tık kıssam diye bakıyorumda, daha düşük bütçeli hard bir ekran kartı varsa düşünebilirim özellikleri işimi görürse. Ama yaptığım araştırmaya göre 1650S altına inemiyorum