5000 TL Steam PUBG için sistem önerisi

JiggLyPuffs

Centipat
Arkadaşlar yeğenime bilgisayar toplayacağım Steam PUBG'yi en iyi oynatacak şekilde bütçe 5 bin TL. Ben şöyle bir sistem topladım uygun mudur? Farklı önerileriniz var mıdır? Teşekkürler.

Arkadaşlar yeğenime bilgisayar toplayacağım Steam PUBG'yi en iyi oynatacak şekilde bütçe 5 bin TL. Ben şöyle bir sistem topladım uygun mudur? Farklı önerileriniz var mıdır? Teşekkürler.

Palit 1660S yapıp almanızı öneririm.

Bütçeniz elverirse 8 GB RAM daha eklemenizi öneririm.

Attığınız sistem ileride yükseltilmeye pek uygun değil gibi ?

Sanmıyorum. İşlemciyi Ryzen 3 3100 olarak değiştirelim. Ekran kartıda aralarında çok bir FPS farkı yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

45-50 FPS fark var aralarında. Onun dışında i3 10100F R3 3100'den daha güçlü. Ayrıca attığınız sistemdeki SSD kronik sorunlu, PSU ise dandik. Niye inat ediyorsunuz daha iyisini öneriyorum.

Ekran kartı doğru değil kardeşim maalesef.

Altta yazmış hahahahah 1660 super ile değiştirince fiyata bak sana uyuyorsa bunu alabilirsin demiş.

2 ekran kartıda 4 GB 128 Bit atılan videodaki FPS bana göre çok saçma buyurun benchmarkdaki karşılaştırma.

Sizene diyecek olsam buraya yazıp fikir alışverişinde bulunmazdım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

doğrusu burdan bakman hem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı