O zaman kardeşim tavsiyen
5000 TL sistem toplama yaz yeni konu aç sana zahmet daha iyi seçenekler çıkacaktır. Belki buradaki övdüğümüzden daha iyileri hayırlı olsun şimdiden ama senin sistemi yazma oradaki tavsiyelere göre bak.
Şöyle söylersin 'Hocam benim attığım sistem daha iyi gibi geldi bana ben mi öyle düşünüyorum acaba?' dersin. Bilip anlamadan benimki daha iyi dersen kimse sana bir şey önermez kusura bakma.
Seçtiğiniz kasa C4, SSD kronik sorunlu, Ekran kartı günümüz için oldukça yetersiz, ekran kartı olan sisteme APU işlemci koymuşsunuz. 1660 süper ile 1050 ti arasında en az 40 FPS fark var neden inat ediyorsunuz?
NOVA-5500XT oyuncu bilgisayarı Intel i5 10400F ve ASUS RX5500 XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
NOVA-5500XT oyuncu bilgisayarı Intel i5 10400F ve ASUS RX5500 XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.