5000 TL Steam Sepet tavsiyesi

saitamaGO

Hectopat
Katılım
7 Nisan 2020
Mesajlar
323
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600X / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Sepet konusunda düzenleme yapmamı istediğiniz veya onun yerine şu daha iyi olur dediğiniz oyun varsa tavsiyelerinize açığım. Benim merak ettiğim Dark Souls 3'e bu kadar verilmeli mi? Çok önceleri çıkan bir oyun olduğu için emin olamadım. Diğer 2 souls oyununda görüntü kalitesi pek hoşuma gitmediği için almak istemedim. Öncesinde Elden Ring bitirdim. Sekiro'yu ise aldım ama oynamadım. Dark Souls oyununa direkt 3'ten başlamak yanlış mı merak ediyorum. Spider-Man, Cyberpunk, RDR2, DL2 oyunlarına sahibim. Sepet dışında ek olarak Cyberpunk DLC'sini de alacağım. Almadan önce son kez bir fikir alayım dedim. Şimdiden teşekkürler.
 

Dosya Ekleri

  • st1.jpg
    st1.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 112
  • st2.jpg
    st2.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 105
  • st3.jpg
    st3.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 98
  • st4.jpg
    st4.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam starfield a 1200 TL vermek yerine Game Pass alın aylık 70 TL vererek oynayın paranıza yazık. Bir de devil in me diğer Dark anthology oyunlarına göre bence daha kötü 200 TL etmez. Onun yerine the quarry alabilirsiniz. Son oluls 3 gibi bir eski oyuna verilmarak 600 TL Dark Soez kesinlikle bence sepetinizden çıkarın pişman olma şansınız çok yüksek. Yerine Elden Ring koyarsanız sizi daha çok memnun eder. Ha bir de Gotham knights da çöp bir oyun bana göre.

Hocam Starfield'a 1200 TL vermek yerine Game Pass alın aylık 70 TL vererek oynayın paranıza yazık. Bir de devil in me diğer Dark anthology oyunlarına göre bence daha kötü 200 TL etmez. Onun yerine the quarry alabilirsiniz. Son oluls 3 gibi bir eski oyuna verilmarak 600 TL Dark soez kesinlikle bence sepetinizden çıkarın pişman olma şansınız çok yüksek. Yerine Elden Ring koyarsanız sizi daha çok memnun eder. Ha bir de Gotham knights da çöp bir oyun bana göre.

Pardon hocam şimdi düzelteyim Elden Ring oynamışsınız o zaman başka bir oyuna yönelin Dark Souls 3 o parayı hak etmez.
 
Hocam Starfield'a 1200 TL vermek yerine Game Pass alın aylık 70 TL vererek oynayın paranıza yazık. Bir de devil in me diğer Dark anthology oyunlarına göre bence daha kötü 200 TL etmez. Onun yerine the quarry alabilirsiniz. Son oluls 3 gibi bir eski oyuna verilmarak 600 TL Dark Soez kesinlikle bence sepetinizden çıkarın pişman olma şansınız çok yüksek. Yerine Elden Ring koyarsanız sizi daha çok memnun eder. Ha bir de Gotham knights da çöp bir oyun bana göre.

Pardon hocam şimdi düzelteyim Elden Ring oynamışsınız o zaman başka bir oyuna yönelin Dark Souls 3 o parayı hak etmez.

"Devil in me" kötü olduğunu duydum ama denemek istiyorum hocam. Seriyi sevdim çünkü. The Quarry ben de mevcut. Onun dışında Game Pass almayı düşünmüyorum. Özellikle Starfield için uzun vadede oynamayı düşünüyorum o yüzden kalıcı olması benim açımdan iyi olacak gibi. Gotham Knight ve Dark Souls 3 için başka bir tavsiyeniz var mı? Aklımda Returnal var ama emin değilim. Oynayan arkadaşlar bilgi verirse iyi olur.
Ben de mevcut olan oyunlar: TLOU1, Uncharted, GoW.
 
Kafan varsa 1000 TL ve 600 tl ye yakın oyunları alma sıkılırsın 1 saat sonra 10 saat sonra sıkar 600 tl çöp kütüphane güzel pahalı olcak diye oynamamak aptallıktır kusura bakmayın iyi oyun oynamalar
 
birkaç değişiklikle oyunları aldım arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler.
RE4 Remake almanızı öneririm.
bir sonraki indirimde düşünüyorum inşallah.
 

Geri
Yukarı