5000 TL telefon önerisi

Bütçe
5000

EnverCalis

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Günlük kullanım için kamerası güzel olsun.
Bazen oyunda oynanacak.
Şık tasarımlı 5000TL'ye kadar telefon önerilerinizi bekliyorum.
Ben bu modeli düşünüyorum.
Kız kardeşime alacağız.

Bence S20FE alma. O modelde gorilla glass 3 var sağlamlığı diğer modellere göre daha az.

Mi10t uzun kullanım deneyimledim müthiş bir şey. 144 Hz bayağı keyifli 90 FPS PUBG falan oynamak istiyorsanız.

Son düzenleyen: Moderatör:
S20 FE 5G Media Markt'ın bazı mağazalarına gelmiş sanırım. 780G koduyla satılıyormuş. Snapdragon 865 var ve Exynos 990'a göre çok daha stabil olacağını düşünüyorum.
Alternatif olarak Mi 10T düşünülebilir.
Düzenleme: Kız kardeşin için olacağı için Mi 10T çok hitap etmez diye düşünüyorum. S20 FE 5G alınabilir.

Bende S20 FE düşünüyorum hocam.
Sağ olun.

MI10t uzun kullanım deneyimledim müthiş bir şey. 144 Hz bayağı keyifli 90 FPS PUBG falan oynamak istiyorsanız.

MI10t tavsiye ediyor musunuz hocam? Uzun kullanımda gözlemlerinizi rica ediyorum. Sensör sorunu ve goruntulu konusmalarda yasanan sorunları yasadınız mı?

MI10t tavsiye ediyor musunuz hocam? Uzun kullanımda gözlemlerinizi rica ediyorum. Sensör sorunu ve goruntulu konusmalarda yasanan sorunları yasadınız mı?
Sensör bir değişik çalışıyor. Bazen algılamıyor ama uzaklaştırıp tekrar kulağa götürünce çalışıyor.

Şahsen telefonu çok temiz kullanırım ve hiçbir sorun yaşamadım gerek donanımsal gerek yazılımsal. PUBG 90 fps ile test ettim çok uzun süre oynayınca normal düzeyde ısınıyor. Snapdragon 865 gerçekten çok güçlü ve buna rağmen soğuk çalışıyor denilebilir.

Hızlı şarj olması olayı gündelik hayatta çok kolaylık sağlıyor. Ayrıca gerçekten şarjı uzun gidiyor tüm günü çıkarıyorum geceyi de çıkarıyorum artık saat 2 3 gibi uyumadan şarja takıyorum.

144 hz olması ayrıca müthiş bir akıcılık katmış. Bu cihazı kullanırsanız 60 hz bir telefona geçince çok kasıyor gibi gelecektir . Düşük güç modunda 60 hz'e çekiyor telefonu o bile bana kötü geliyor artık. 144 hz olmasına rağmen şarjı uzun gidiyor ayrıca bu da müthiş bir artı.

Kamerası gerçekten güzel. Ekran çözünürlüğü de iyi olduğu için ortaya hoş görseller çıkıyor.

Parmak izi sensörü ve yüz şifresi başarılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…