Xiaomi POCO F2 Pro 6 GB+128 GB Akıllı Cep Telefonu - Mavi (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
S20 FE SD versiyonu şu an birçok ildeki Samsung bayilerinde bulunmakta, ilinizdeki Samsung bayilerine sorup araştırabilirsiniz. Örneğin benim bölgemde Samsung bayii ile konuştuğumda 1 hafta içerisinde stoklara geleceğini söylediler.
S20 FE SD versiyonu şu an birçok ildeki Samsung bayilerinde bulunmakta, ilinizdeki Samsung bayilerine sorup araştırabilirsiniz. Örneğin benim bölgemde Samsung bayii ile konuştuğumda 1 hafta içerisinde stoklara geleceğini söylediler.
Günlük kullanım için kamerası güzel olsun.
Bazen oyunda oynanacak.
Şık tasarımlı 5000TL'ye kadar telefon önerilerinizi bekliyorum.
Ben bu modeli düşünüyorum.
Kız kardeşime alacağız.
S20 FE SD 865 versiyonu Samsung sitesinde 5700 TL, diğer mağazalarda daha ucuz olacaktır, ben bulamadım başka yerde. S20 FE SD 865 beklemek doğru olur. Bekleyemem diyorsanız A52 alın.
S20 FE SD 865 versiyonu Samsung sitesinde 5700 TL, diğer mağazalarda daha ucuz olacaktır, ben bulamadım başka yerde. S20 FE SD 865 beklemek doğru olur. Bekleyemem diyorsanız A52 alın.
@EnverCalis Bu linkteki ürün SD 865 modeli, gayette iyi bir fiyata sahip. Vatan Bilgisayar'a yine sorun SD 865 versiyonumu diye ne olur ne olmaz diye. Özelliklerde işlemcisi SD 865 yazıyor, sorun olmamalı.