5000 TL telefon önerisi

Bütçe
5000 TL

Bamard

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 5000 TL Android telefon önerebilir misiniz? Cihazda istediğim özellikler NFC desteğinin olması, PUBG veya büyük oyunları orta düzeyde oynatması, kameranın iyi olması ve garantisi bittiğinde Custom ROM atmak istediğimden Custom ROM atmaya müsait telefon olması.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar 5000 TL Android telefon önerebilir misiniz? Cihazda istediğim özellikler NFC desteğinin olması, PUBG veya büyük oyunları orta düzeyde oynatması, kameranın iyi olması ve garantisi bittiğinde Custom ROM atmak istediğimden Custom ROM atmaya müsait telefon olması.

S20 FE Snapdragon model öneririm.
Garanti bitince Custom ROM atmanıza gerek yoktur bu cihaza çünkü Samsung'un arayüzü gayet stabil bir arayüz.
3-4 yılın ardından Custom ROM atılabilir tabii.

Güncel kalmak açısından düşünüyorum Custom ROM.

Hocam S20 FE 4 yıl güvenlik güncellemesi ve Android 13(14 de olabilir fakat kesin bilgi bulamadım) alacak.
Güncellik meselesini çok dert etmeyin yani :D
A52 bile Android 14 alacaksa çok yüksek ihtimal S20 FE de alacak ancak kesin bir şey diyenem.

Hocam S20 FE 4 yıl güvenlik güncellemesi ve Android 13(14 de olabilir fakat kesin bilgi bulamadım) alacak.
Güncellik meselesini çok dert etmeyin yani :D
A52 bile Android 14 alacaksa çok yüksek ihtimal S20 FE de alacak ancak kesin bir şey diyenem.

Hocam Samsung yıl bazlı veriyor güncellemeleri, yani 3 yıllık güncelleme listesine aldığı her cihaz çıktığı yıldan itibaren destekli. Yani S20 FE, Plus vs. Android 10 ile çıktığı için 13 alacaklar, 2021'de çıkıp update listesine alınan S serisi ve A serisi cihazlar 14'e gidecekler. Diğer tüm güncellemeler de yıl bazlı dolayısıyla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı