5000 TL telefon tavsiyesi

Bütçe
5000

ahmetgirgin

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Iyi aksamlar herkese. Anneme surpriz telefon alacagim şu anki bayağı eskidi. Almisken de mumkun olan en iyisini almak icin size sormak istedim.
Ozel olarak aradigim seyler kamerasi mumkun oldugunca iyi olsun. Annem cogu anin fotografini ceker ve depolar. O yuzden depolamasi da mumkun oldugunca yuksek olsun (piyasadan haberim yok o yuzden net bir şey diyemeyecegim ama en az 64 GB daha fazlasi daha iyi olur oyle diyeyim) ıslemci cok onemli degil ama telefon kasmasin da gunluk kullanimi yuksektir annemin.
Ayrica ekrani da cok kucuk olmazsa sevinirim malum insan yaslandikca daha az goruyor 🙂
Cok teşekkürler herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ahmetgirgin keşke telefon alırken geç kalmasaydınız. POCO X3 GT telefonu zamanında 4200TL fiyatına kadar indi ve bayağı bir süre 5000TL bandında kalmıştı.
Evet hocam da zararin neresinden donsek kardir. Hem anneme telefon eskiden cok lazim degildi son 1 aydir falan dokulmeye basladi kapanip duruyordu rastgele.
Ekran, batarya ve oyun performansı olarak Note 10s daha iyi. Yazılım ve kamera olarak ise OnePlus Nord daha iyi. Ben Note 10S kullanıcısıyım, memnunum açıkçası.
Sagolun hocam yardim icin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı