5000 TL televizyon önerisi

DULBIRAKAN

Hectopat
Katılım
27 Şubat 2020
Mesajlar
252
Arkadaşlar eve yeni bir televizyon almak istiyorum. Bu konuda hiç araştırma yapmadım. 5K Max bütçeye alınacak en iyi televizyon önerilerinizi bekliyorum. Televizyonda nelere dikkat edilmeli? Televizyon neye göre seçilmeli, nelere göre belirlenmeli? Herhangi fikrim yok. Beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim. Çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Televizyonun sizin için android olması vs. Önemliyse android televizyonlar çok pahalı normal androidsiz televizyonun yanına mi box almanızı öneririm eğer android sorun değilse önerilerimi atacağım.
 
Beko olarak bunları önerebilirim 1 ve 2 .
Bunlar kendiliğinden androidli olanlar. Bir de lg ve samsungun androidsiz ama smart özelliği olanları var. Yani smart olanlarda da yine uygulama indirip telefon yansıtma vb. Özellikleri kullanabiliyorsunuz. Lg ve Samsung . Tabii ben illa android istiyorum diyorsanız (ki smart ile pek bir farkı yok) size Bu cihazı almanızı öneririm. Beko olanları alırsanız bu cihazı almanıza gerek yok.
 
Beko olarak bunları önerebilirim 1 ve 2.
Bunlar kendiliğinden Android'li olanlar. Bir de LG ve Samsung'un Android'siz ama Smart özelliği olanları var. Yani Smart olanlarda da yine uygulama indirip telefon yansıtma vb. özellikleri kullanabiliyorsunuz. Lg ve Samsung. Tabii ben illa Android istiyorum diyorsanız (ki Smart ile pek bir farkı yok) size Bu cihazı almanızı öneririm. Beko olanları alırsanız bu cihazı almanıza gerek yok.

Efendim ben mesajı çok geç gördüm çok özür dilerim ve ayrıca biraz komplike olmuş pek bir şey anlamadım daha aydınlatıcı ve basit anlatır mısınız?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı