5000 TL Valorant, CS ve LoL oynatacak bilgisayar tavsiyesi

Bütçe
5000

Hrdde

Hectopat
Daha fazla  
Kuzenim için bilgisayar toplayacaktım en geç 1 haftaya almayı düşünüyoruz uzun süredir fiyatları takip etmiyordum sadece kasa için 5000 bütçe var aklımda Ryzen 7 4750G gibi işlemci alarak ekran kartını ileride dahil etme fikirleri vardı ama 1050 Ti ve orta halli işlemci de mantıklı gelmeye başladi. Monitör 144Hz olacak Ultrada oynamasa da orta grafiklerde 144'u desteklesin istiyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek fps istiyorsanız cs go ve valorantta iyi bir işlemci almanız gerekiyor. Ayrıca 3200 mhz altında ram almazsanız daha iyi olur. Benim tercihim fiyatlar oturunca i5 11400 alıp ekran kartlarını beklemek olurdu ama işlemcideki dahili grafik işlemcinin gücünü bilmiyoruz. Bir haftaya testleri çıkar takip etmenizi öneririm.

Yüksek fps istiyorsanız cs go ve valorantta iyi bir işlemci almanız gerekiyor. Ayrıca 3200 mhz altında ram almazsanız daha iyi olur. Benim tercihim fiyatlar oturunca i5 11400 alıp ekran kartlarını beklemek olurdu ama işlemcideki dahili grafik işlemcinin gücünü bilmiyoruz. Bir haftaya testleri çıkar takip etmenizi öneririm.
yanıtınız için çok teşekkürler. Ekran kartı fiyatları malûm hazır sistemlerde bazen uygun oluyor bir sistem buldum ryzen 5 1600af ve 1050ti var 4300tl gerekirse ram ve ssdyi degisicem ssdi pek iyi değildi sizce i5 11400 ile arasında cok yüksek performans farkı var mıdır ve tahmini kaç FPS alırım

1600 AF nin valodaki performansını bilmiyorum ama şöyle bi kıyas yapabiliriz. R5 3600 1600 af den fazlasıyla güçlü. İ5 11400 R5 3600 dan kesinlikle daha güçlü olacaktır. Kayda değer bir fps farkı oluşacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı