5000 TL Yayın için Sistem Toplama

Glorkin

Hectopat
Daha fazla  
Twich ve Youtube için içerikler üretmeye başlıyorum. Baştan sistem kuracağım.

Kasa bütcem 5000 TL.

Klavye fare eski PC'mden alacağım G710 + G600 mouse mevcut.
SSD 120 GB eski PC'den alacağım mevcut.

Eski PC özellikleri:
  • Kasa: Thermaltake Commander
  • Anakart: Gıgabyte 970A-DS3P
  • RAM: Kingston Hyperx 4x2 DDR3 1600 MHz
  • Ekran kartı: GTX 660 Ti
  • HDD: 1 TB WD Black
  • SSD: 120 GB Kingston HyperX
  • Monitör: LG Flatron 24"
Yeni PC fark etmez 5000 TL bütcem var.

Ekipman için düşündüklerim:
  • Rode USP
  • HyperX kulaklık
  • Oyuncu koltuğu
  • Green screen
  • Logi C920 cam
vs vs. bütcem 2000 TL.
Toplam 7000 TL.
Düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Render ve yayın için ryzen işlemciler önde olduğundan overclock edilebilir bir r5 seçtim. Çoklu işlem yapılacağı için 16 gb 3000 mhz ramler ve 6 gb 1060 seçtim. Markalar sitede olanlar. İstersen aynı modelden farklı markalara ait olarak alabilirsin.

Dosya Ekleri

• dfgdfgdf.PNG
    dfgdfgdf.PNG
    30,6 KB · Görüntüleme: 147
Render ve yayın için ryzen işlemciler önde olduğundan overclock edilebilir bir r5 seçtim. Çoklu işlem yapılacağı için 16 gb 3000 mhz ramler ve 6 gb 1060 seçtim. Markalar sitede olanlar. İstersen aynı modelden farklı markalara ait olarak alabilirsin.
Öncelikle önerin için çok teşekkür ederim.Bilgisayar parçalarından uyumlarından fazla anlamıyorum seninle iletişim halinde olup sana güvenip almak istiyorum bir sorum olacak ryzen 7 1700 alsak uyumsuzmu olur bu sisteme yada ekran kartı rx 580 olsa istersen bu konuyu watsapptan tartışabiliriz özelden atarım numaramı

Öncelikle önerin için çok teşekkür ederim.Bilgisayar parçalarından uyumlarından fazla anlamıyorum seninle iletişim halinde olup sana güvenip almak istiyorum bir sorum olacak ryzen 7 1700 alsak uyumsuzmu olur bu sisteme yada ekran kartı rx 580 olsa istersen bu konuyu watsapptan tartışabiliriz özelden atarım numaramı
Uyumsuz olmaz. Gayet güzel olur. Üstelik iki önemli parçada AMD olacağından parçalar daha senkronize çalışır.

HDD olarak Toshiba P300, kasa olarak Phanteks P400 veya NZXT S340, güç kaynağı olarak ise Evga 650 GQ.
Bu arada anakartın ATX sürümü stokta yoktu istersen başka bir siteden ATX olanını alabilirsin.
Screenshot_20171214-181646.jpg

1600X'in içinden stok soğutucu çıkmıyor ve önerdiğiniz kasa kablolama özürlü bir kasa.

Sistemi nereden topladınız? O fiyata hiç ASUS GTX 1060 ROG STRIX bulamıyorum da :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı