5000 TL yazılım için dizüstü tavsiyesi

Emrah Gökçe

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. Kendi masaüstü bilgisayarımı oyun oynamak için kullanıyorum fakat yazları memleketime gidiyorum, yazılımla uğraştığım için kendime yetecek 8 GB RAM (12'de olur) SSD'si olacak, ekran kartı mobil programlama, Android Studio, Unity'e yetecek bir ekran kartı olsa yeter. 5000TL'ye kadar bütçem var 5000'den yukarı çıkamam, öneriler için teşekkür ediyorum şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknoloji mağazasına gidip ekrana ve hissiyatına bakarak almanı tavsiye ederim. Sebebi ise sonuçta uzun saatler boyunca ekrana bakıp tuşları ile etkileşime gireceksin özelliklerine fazla takılma sonuçta programlama için eski nesil i5 ,8 ve üstü RAM birde SSD olursa her işinizi görür. Bunları söylüyorum fakat siz yinede bütçenize uygun en iyi donanıma sahip cihazı alın benimki öneri.

Teknoloji mağazasına gidip ekrana ve hissiyatına bakarak almanı tavsiye ederim. Sebebi ise sonuçta uzun saatler boyunca ekrana bakıp tuşları ile etkileşime gireceksin özelliklerine fazla takılma sonuçta programlama için eski nesil i5 ,8 ve üstü RAM birde SSD olursa her işinizi görür. Bunları söylüyorum fakat siz yinede bütçenize uygun en iyi donanıma sahip cihazı alın benimki öneri.
Teknoloji mağazalarında fiyat baya artıyor yoksa benimde tercihim o yönde. Mesela 3500 tl bir laptop teknoloji mağazasında 4200 tl ydi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı