5000 TL'ye 2. monitör tavsiyesi

• Konuyu başlatan sevz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 110

sevz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu an ana olarak kullandığım monitör Lenovo Legion Y27-30 66F8GAC3TK 27" bu. Ben bunun yanına ikinci el bir monitör takmak istiyorum, amacım oyun oynarken yan ekrana bakıp ana ekranda YouTube'da video izlemek veya film/dizi.
-KTC H25T7.
-KTC H27F22.
Bu ikisi gözüme çarpan şu an.
KTC H27F22 bu 27 inç, diğer monitörüm ile daha iyi durur diye düşünüyorum, arada 500 TL gibi fark var H25T7'ye göre. Sizin önerileriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, şu an ana olarak kullandığım monitör Lenovo Legion Y27-30 66F8gac3tk 27" bu. Ben bunun yanına ikinci el bir monitör takmak istiyorum, amacım oyun oynarken yan ekrana bakıp ana ekranda YouTube'da video izlemek veya film/dizi.
-KTC H25t7.
-KTC H27F22.
Bu ikisi gözüme çarpan şu an.
KTC H27F22 bu 27 inç, diğer monitörüm ile daha iyi durur diye düşünüyorum, arada 500 TL gibi fark var H25t7'ye göre. Sizin önerileriniz nedir?

27 inçin yanına 24 inç monitör kullanıyorum, çok garip duruyor. Mümkünse boyutları aynı olsun
Fotoğraf bırakacağım.

27 inçin yanına 24 inç monitör kullanıyorum, çok garip duruyor. Mümkünse boyutları aynı olsun
Fotoğraf bırakacağım.

Fotoğraf bırakacağım.
Öneri olarak Dell SE2725HG da bakabilirsin

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    151,9 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Fotoğraf bırakacağım.

Öneri olarak Dell SE2725HG da bakabilirsin

Teşekkürler hocam ben de bundan dolayı kararsız kalmıştım 27" bakacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı