5000 TL'ye 2K monitör önerisi

halilyurt

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler monitör alacaktım fakat hangisi iyidir kötüdür bilmiyorum tam olarak 5 bin TL'ye 2K monitör önerir misiniz?

Bütçeyi 600TL aşabilirsen bunu öneririm:
Teşekkür ederim msi optix g273qf modelinden iyidir galiba bu arttırabilirim gibi duruyor inş artmadqn alabilirim

Bütçeyi 600TL aşabilirsen bunu öneririm:

Bende bu modeli öneriyordum ama Trendyol ve Hepsiburada yorumlarını okuyunca herkes ölü piksek olduğunu söylemiş. G27Q pek tercih edilesi değil gibi duruyor.

Bende bu modeli öneriyordum ama Trendyol ve Hepsiburada yorumlarını okuyunca herkes ölü piksek olduğunu söylemiş. G27Q pek tercih edilesi değil gibi duruyor.

Şansa bağlı bir olay hocam ölü piksel sadece sorun yaşayanlar yazıyor olabilir yine de risk alınmak istemezse bunlara da bakılabilir:

Teşekkürler hepsini araştırayım iyice

Benim laptop RTX-3070 ekran kartlı. FreeSync ve G-Sync çok fark ediyor mu oyunlarda genelde GoW RDR2 tarzı oyunlar oynuyorum

Son düzenleme:
Fark etmez hocam çok.
Bu arda İtopya'da attığım monitör çok da ucuzmuş oradan alabilirsiniz alırsanız:
Cidden çok ucuz akakçeden bakmıştım orada itopya yok o zaman çok teşekkür ederim. İyi akşamlar

Fark etmez hocam çok.
Bu arda İtopya'da attığım monitör çok da ucuzmuş oradan alabilirsiniz alırsanız:
Laptopa 2. ekran takıldığında ölçek ve düzen gidiyor kusura bakmazsan kardeşim bu konu hakkında bilgin varsa söyler misin?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı