5000 TL'ye AiO PC önerisi

Kasma donma gibi sorunlarla erken karşılaşmazlar değil mi? Pek bilmiyorum ben bu pcleri. Biliyorsan bana yardımcı olur musun?

Tabii ki yardımcı olurum.😃 Bunlar aynı laptop gibidir. Sadece katlanmazlar ve pilleri yoktur.
Zaten ikisinin işlemcisi de 10. nesil. Yani gayet güçlüler. Bir de SSD'leri var, yani oldukça hızlılar.
İlk attığımı alırsanız bir 4 GB'lik RAM daha eklemenizi öneririm. Çünkü 4 GB 2021 için ara sıra yetersiz gelebiliyor. Gelmese bile 2 adet RAM Dual Channel olucağında paerformansı çok artar ve hızlanır.

Tabii ki yardımcı olurum.😃 bunlar aynı laptop gibidir. Sadece katlanmazlar ve pilleri yoktur.
Zaten ikisinin işlemcisi de 10. nesil. Yani gayet güçlüler. Bir de SSD'leri var, yani oldukça hızlılar.
İlk attığımı alırsanız bir 4 GB'lik RAM daha eklemenizi öneririm. Çünkü 4 GB 2021 için ara sıra yetersiz gelebiliyor. Gelmese bile 2 adet RAM Dual Channel olacağında paerformansı çok artar ve hızlanır.

Çok teşekkür ederim. Dediğini yapıp alırım inşallah.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı