Merhaba iyi sosyaller. 5000 bandında bir akıllı saat arıyorum Huawei GT 4 hoşuma giden en makul seçenek gibi yuvarlak olması en büyük artısı. iPhone kullanıyorum önerebileceğiniz farklı bir model varsa bugün sipariş vereceğim.
Cihazınız iPhone olduğundan alacağınız saatin ne kadar uyumlu çalışacağına dikkat edin. Yanlış hatırlamıyorsam, Samsung'un bazı modellerinde uyumluluk sorunu vardı.
Ben spor yaparken kullanıcam özelliklerini de çok bilmiyorum bu attığınız samsung ile huwaei arasında ne gibi farklar var mesela görünüşü huwaei den kötü geldi banaHuawei gerçekten güzel fakat şarjının uzun gitmesi en büyük artısı ve gitmesinin sebebi çok büyük bir daraltılmış saat yani yazılım anlamında çeşitli özellikleri maalesef yok 10 sene önce çıkan saati de alsan Huawei GT4'te alsan şık olması + arayüzü dışında bir ekstrası yok maalesef. Ben olsam o bütçede şarjı seni bir gün çıkarabilecek her gün yatmadan şarj edip (20-25dk yeter) telefon gibi her gün yatarken şarj edeceğin bir cihaz fakat özellik anlamında yelpazesi bu fiyat bandında rakipsiz olan bunu öneririm. Hem daha ucuz.
Ben huwaei gt 5 de karar kılıyorımO tarz bir görüntü istiyorsanız Samsung tarafında Watch 6 Classic var ancak bütçenizi aşıyor. Ek olarak iPhone ile uyumluluğu konusunda bilgim yok.
Merhaba iyi sosyaller. 5000 bandında bir akıllı saat arıyorum Huawei GT 4 hoşuma giden en makul seçenek gibi yuvarlak olması en büyük artısı. iPhone kullanıyorum önerebileceğiniz farklı bir model varsa bugün sipariş vereceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.