5000 TL'ye anakart ve işlemci önerisi

Bütçe
5000

ilhanmis

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ekran kartı: 1050 Ti.

işlemci: Intel i3 10105F

RAM: 16 GB.

güç kaynağı: 600 watt.

depolama: 1 TB HDD, 256 GB SSD.

anakart: MSI PRO H410M-B
Ekran kartı: 1050 Ti.
İşlemci: Intel i5 3570.
RAM: 16 GB.
Güç kaynağı: 600 watt.
Depolama: 1 TB HDD, 256 GB SSD.
Anakart: PC-H61A-GM2, DDR3.
Sistemim bu anakartı DDR4 almak istiyorum ama DDR3 RAM'lerim uyumlu olmayacağından dolayı elimde kalmalarından korkuyorum. Güzel bir DDR3-DDR4 anakart ile bütçeyi aşmayacak hatta en ucuz en güzel işlemci sunabilir misiniz?

İkinci el B450 ve 5600 al. Elindekileri çıkarman lazım.

Hocam ya onları ikinci el aldığımda bilgisayarımda çalışmazsa uyuşmazlık olma gibi bir durumu var mı?

RAM'ı da değiştirmen gerekiyor. Anakartı nı işlemcini ve RAM'ı sat dediğim üçlü kombini al.

Hocam DDR3 anakart ve işlemci tavsiye etseniz? Ve DDR3 anakart mesela farklı MHz RAM'lerde farklı MHz çalışmaz mı?

Hocam DDR3 anakart ve işlemci tavsiye etseniz? Ve DDR3 anakart mesela farklı MHz RAM'lerde farklı MHz çalışmaz mı?

DDR3 RAM değiştirmedikçe 4. nesil ötesine gidemezsin.

5000'i biraz aşıyor elindeki parçaları satarak telafi edersin.

Hocam işlemci soğutucusunu neden attınızki.

Hocam zaten 5 binden fazla bütçem var 6 desem 6'dan fazla edecek ürünler tavsiye edileceğinden 5 dedim :)

Hocam işlemci soğutucusunu neden attınızki.
  1. Ryzen 5 3600 ısınan bir işlemci.
  2. AM4 uyumlu bir soğutucunuz var mı bilmiyorum.
B450 anakartla beraber attım ki ileride güçlü bir ekran kartı takarsanız overclock yaparsınız. Tavsiyem hazır bunları değiştirecekken elinizdeki 1050ti'ı satın RX 580, GTX 1070, 1660 gibi bir karta geçin.

H

1. Ryzen 5 3600 ısınan bir işlemci.
  2. AM4 uyumlu bir soğutucunuz var mı bilmiyorum.
B450 anakartla beraber attım ki ileride güçlü bir ekran kartı takarsanız overclock yaparsınız. Tavsiyem hazır bunları değiştirecekken elinizdeki 1050 Ti'ı satın RX 580, GTX 1070, 1660 gibi bir karta geçin.

Hocam ben sıfır üründen yanayım 4, 5E Intel veya md işlemci anakart ve RAM atabilir misinz? 2. el alırsam ve çalışmazsa iadesi ile uğraşmak istemiyorum şehrimde de adamakıllı işlemci falan satan da yok.

H

Hocam ben sıfır üründen yanayım 4, 5E Intel veya md işlemci anakart ve RAM atabilir misinz? 2. el alırsam ve çalışmazsa iadesi ile uğraşmak istemiyorum şehrimde de adamakıllı işlemci falan satan da yok.
Sıfırdan yanaysanız bütçenizi arttırmalısınız. Sıfır 4. nesil işlemciyi koleksiyoncularda bulursunuz anca. Anakartta aynı şekilde. OEM anakart alacaksanız sıfırını bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı