İkinci el B450 ve 5600 al. Elindekileri çıkarman lazım.
RAM ı da değiştirmen gerekiyor. Anakartı nı işlemcini ve RAMı sat dediğim üçlü kombini al.Hocam ya onları ikinci el aldığımda bilgisayarımda çalışmazsa uyuşmazlık olma gibi bir durumu var mı?
RAM'ı da değiştirmen gerekiyor. Anakartı nı işlemcini ve RAM'ı sat dediğim üçlü kombini al.
Hocam DDR3 anakart ve işlemci tavsiye etseniz? Ve DDR3 anakart mesela farklı MHz RAM'lerde farklı MHz çalışmaz mı?
DDR3 RAM değiştirmedikçe 4. nesil ötesine gidemezsin.
Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.077,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dark Freezer X90 DKCCX90 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X90 DKCCX90 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X90 DKCCX90 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 335,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
5000'i biraz aşıyor elindeki parçaları satarak telafi edersin.
DDR3 RAM değiştirmedikçe 4. nesil ötesine gidemezsin.
Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.077,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dark Freezer X90 DKCCX90 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X90 DKCCX90 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X90 DKCCX90 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 335,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
5000'i biraz aşıyor elindeki parçaları satarak telafi edersin.
Hocam işlemci soğutucusunu neden attınızki.
B450 anakartla beraber attım ki ileride güçlü bir ekran kartı takarsanız overclock yaparsınız. Tavsiyem hazır bunları değiştirecekken elinizdeki 1050 Ti'ı satın RX 580, GTX 1070, 1660 gibi bir karta geçin.
- Ryzen 5 3600 ısınan bir işlemci.
- AM4 uyumlu bir soğutucunuz var mı bilmiyorum.
Sıfırdan yanaysanız bütçenizi arttırmalısınız. Sıfır 4. nesil işlemciyi koleksiyoncularda bulursunuz anca. Anakartta aynı şekilde. OEM anakart alacaksanız sıfırını bulabilirsiniz.H
Hocam ben sıfır üründen yanayım 4, 5E Intel veya md işlemci anakart ve RAM atabilir misinz? 2. el alırsam ve çalışmazsa iadesi ile uğraşmak istemiyorum şehrimde de adamakıllı işlemci falan satan da yok.