5000 TL'ye dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
5000

Ayaz06

Femtopat
Daha fazla  
Biliyorum bütçe az fakat iyi oyun performansı olmasa da çoğu oyunu açabilecek bir dizüstü bilgisayar lazım.

Biliyorum bütçe az fakat iyi oyun performansı olmasa da çoğu oyunu açabilecek bir dizüstü bilgisayar lazım.
Kanka 5000tlye 0 alacağın laptopla değil oyunu facebook bile açamazsın. Muhtemelen şuanki ülkenin durumundan haberin yok yada yaşın küçük. İkinci el alabiliyorsan yardımcı olayım.

Biliyorum bütçe az fakat iyi oyun performansı olmasa da çoğu oyunu açabilecek bir dizüstü bilgisayar lazıi.

İkinci el veya sıfır bulman neredeyse imkansız.

Düzgün bir tablet alın o bütçede, ki o bile zor. Dün gençlere ÖTV indirimi gelecekti güya o da gelmedi.

Kanka 5000TL'ye 0 alacağın laptopla değil oyunu Facebook bile açamazsın. Muhtemelen şu anki ülkenin durumundan haberin yok ya da yaşın küçük. İkinci el alabiliyorsan yardımcı olayım.

Bütçem bu dediğim gibi piyasadanda pek haberim yok 2.el konusuna detaylı bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…