5000 TL'ye ekran kartı, işlemci ve ekipman önerisi

rexiss

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar; 5000 TL gibi bir bütçeyle; ekran kartı, işlemci, klavye, kulaklık alacağım. Öneriniz veya şöyle daha iyi olur dediğiniz şey varsa yazabilirsiniz.

Almayı planladıklarım:
  • MSI Radeon RX 5600 XT Mech (Sadece bu ürünü İtopya'dan almak istiyorum fakat şüphelerim var, sizce alınır mı? Hepsiburada'da çok pahalı.),
  • Ryzen 5 3500X,
  • Gamepower Saber RGB,
  • Rampage Drop Plus (Kablo özelliğini çok beğeniyorum, en sonki kullandığım kulaklığımı kablo problemi nedeniyle çöpe atmak zorunda kalmıştım.).

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle "Mech" modellerini önermem. PCB'lerinde bulunan üretim hatalarından dolayı çok ısınıyor.

Ardından Gamepower, Jamesdonkey, Rampage (yerine göre diğer markalardan daha kaliteli), GameBooster, buna benzer alt marka ürünler katiyen önermem.

Mech serisi sorunlu. Stokları bekleyebilirseniz İnno 3D RTX 2060 öneririm. RX 5600 XT alacaksanız bile daha iyi modeller tercih edin. Mesela Asus ROG Strix RX 5600 XT bir ara 3100’e düşmüştü. Sapphire Pulse modeline de bakabilirsiniz. Anakart almadıysanız i5 10400F daha iyi bir seçenek. Klavye olarak o klavyeyi kesinlikle önermem. Redragon’un klavyelerine bakabilirsiniz. Kulaklık ise tercih edilebilir.

Öncelikle "Mech" modellerini önermem. PCB'lerinde bulunan üretim hatalarından dolayı çok ısınıyor.

Ardından Gamepower, Jamesdonkey, Rampage (yerine göre diğer markalardan daha kaliteli), GameBooster, buna benzer alt marka ürünler katiyen önermem.
Anladım, teşekkür ederim.
RX 5600 XT fiyatına göre çok iyi bir performans veriyor fakat fiyatlar artmış gibi. RX 5500 almak zorunda kalabilirim, ne yapmamı önerirsiniz?
Mech serisi sorunlu. Stokları bekleyebilirseniz İnno 3D RTX 2060 öneririm. RX 5600 XT alacaksanız bile daha iyi modeller tercih edin. Mesela Asus ROG Strix RX 5600 XT bir ara 3100’e düşmüştü. Sapphire Pulse modeline de bakabilirsiniz. Anakart almadıysanız i5 10400F daha iyi bir seçenek. Klavye olarak o klavyeyi kesinlikle önermem. Redragon’un klavyelerine bakabilirsiniz. Kulaklık ise tercih edilebilir.
Stoklar ne zaman yenilenir?
Az önce yukarıda sorduğum aynı soruyu size de sormak istiyorum, ne yapmamı önerirsiniz?
dediğiniz klavyeye baktım; keşke büyük enter olsaydı, küçük enter kullanamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı