kravatt Picopat Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Merhaba ben çok kararsız kaldım elimde 5K param var fakat ya mouse alacağım ya da klavye, klavyem Darmoshark Top75 mouse da Dragon fly Pro. Klavye olarak 5K ya Wraith W75 mouse alırsam da WLmouse Beast X mini düşünüyorum sizce hangisini almalıyım?
Merhaba ben çok kararsız kaldım elimde 5K param var fakat ya mouse alacağım ya da klavye, klavyem Darmoshark Top75 mouse da Dragon fly Pro. Klavye olarak 5K ya Wraith W75 mouse alırsam da WLmouse Beast X mini düşünüyorum sizce hangisini almalıyım?
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 15 Aralık 2024 #2 kravatt dedi: Merhaba ben çok kararsız kaldım elimde 5K param var fakat ya mouse alacağım ya da klavye, klavyem Darmoshark Top75 mouse da Dragon fly Pro. Klavye olarak 5K ya Wraith W75 mouse alırsam da WLmouse Beast X mini düşünüyorum sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... İndirimde olanlardan ikisini de almak.
kravatt dedi: Merhaba ben çok kararsız kaldım elimde 5K param var fakat ya mouse alacağım ya da klavye, klavyem Darmoshark Top75 mouse da Dragon fly Pro. Klavye olarak 5K ya Wraith W75 mouse alırsam da WLmouse Beast X mini düşünüyorum sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... İndirimde olanlardan ikisini de almak.
miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.575 Makaleler 3 Çözümler 32 15 Aralık 2024 #3 Bence mouse daha önemli ama sen bilirsin.
kravatt Picopat Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #4 Promos dedi: İndirimde olanlardan ikisini de almak. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam uzun vadede hiç indirime gireceklermiş gibi görünmüyorlar. miçobaba dedi: Bence mouse daha önemli ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam çok kararsız kaldım ikisi de göz kırpıyor bana al al diye karar veremedim o yüzden.
Promos dedi: İndirimde olanlardan ikisini de almak. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam uzun vadede hiç indirime gireceklermiş gibi görünmüyorlar. miçobaba dedi: Bence mouse daha önemli ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam çok kararsız kaldım ikisi de göz kırpıyor bana al al diye karar veremedim o yüzden.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 15 Aralık 2024 #5 kravatt dedi: Vallahi hocam uzun vadede hiç indirime gireceklermiş gibi görünmüyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam o paraya tek mouse ya da tek klavye şahsen almazdım.
kravatt dedi: Vallahi hocam uzun vadede hiç indirime gireceklermiş gibi görünmüyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam o paraya tek mouse ya da tek klavye şahsen almazdım.
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.081 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #6 Hocam ikisini de bu bütçede değiştirmenize gerek yok.
328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.184 Makaleler 11 Çözümler 59 15 Aralık 2024 #7 kravatt dedi: Merhaba ben çok kararsız kaldım elimde 5K param var fakat ya mouse alacağım ya da klavye, klavyem Darmoshark Top75 mouse da Dragon fly Pro. Klavye olarak 5K ya Wraith W75 mouse alırsam da WLmouse Beast X mini düşünüyorum sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... WLmouse Beast X Mini alırdım ben olsam, klavyeniz çok da kötü değil.
kravatt dedi: Merhaba ben çok kararsız kaldım elimde 5K param var fakat ya mouse alacağım ya da klavye, klavyem Darmoshark Top75 mouse da Dragon fly Pro. Klavye olarak 5K ya Wraith W75 mouse alırsam da WLmouse Beast X mini düşünüyorum sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... WLmouse Beast X Mini alırdım ben olsam, klavyeniz çok da kötü değil.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.104 Çözümler 16 15 Aralık 2024 #8 Şu an kullandığınız ekipmanlar gayet güzel. İlla değişmek istiyorsanız W75 alınabilir. Magnezyum fare beğenmeme ihtimaliniz mevcut.
Şu an kullandığınız ekipmanlar gayet güzel. İlla değişmek istiyorsanız W75 alınabilir. Magnezyum fare beğenmeme ihtimaliniz mevcut.