mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 12 Nisan 2023 #1 Bu fiyata temiz buldum. Alınır mı sizce?
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.727 Çözümler 28 Yer Sancaktepe, İstanbul 12 Nisan 2023 #2 Alınır.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 8.007 Makaleler 6 Çözümler 32 12 Nisan 2023 #3 Uygunmuş fakat test yaparak alın. Bir de sesli çalıştığını söyliyim yani gece kullanılamıyor neredeyse.
Uygunmuş fakat test yaparak alın. Bir de sesli çalıştığını söyliyim yani gece kullanılamıyor neredeyse.
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 12 Nisan 2023 #4 fushigurotoji dedi: Uygunmuş fakat test yaparak alın. Bir de sesli çalıştığını söyliyim yani gece kullanılamıyor neredeyse. Genişletmek için tıkla... Önceden Logitech DFGT kullanan biri olarak pek sorun olmayacağını düşünüyorum.
fushigurotoji dedi: Uygunmuş fakat test yaparak alın. Bir de sesli çalıştığını söyliyim yani gece kullanılamıyor neredeyse. Genişletmek için tıkla... Önceden Logitech DFGT kullanan biri olarak pek sorun olmayacağını düşünüyorum.
kerem1238806 Megapat Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 512 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #5 fushigurotoji dedi: Uygunmuş fakat test yaparak alın. Bir de sesli çalıştığını söyleyeyim yani gece kullanılamıyor neredeyse. Genişletmek için tıkla... Hiç de sesli çalışmıyor. Sesli çalışıyor diyenlerin ürünü bozuk muhtemelen.
fushigurotoji dedi: Uygunmuş fakat test yaparak alın. Bir de sesli çalıştığını söyleyeyim yani gece kullanılamıyor neredeyse. Genişletmek için tıkla... Hiç de sesli çalışmıyor. Sesli çalışıyor diyenlerin ürünü bozuk muhtemelen.