5000 TL'ye Gaming Laptop Önerisi

Berkan Keskin

Hectopat
Merhaba arkadaşlar temel olarak oyun için bir laptop almak istiyorum. Üniversiteye gideceğim ondan dolayı masaüstü düşünmüyorum.
Aklımda:
Oyun oynamayı seven birisiyim arkadaşlar. 4500-5500 fiyat aralığında beni birkaç yıl götürecek ve yeni nesil oyunları oynatacak bir laptop tavsiyesi istiyorum sizden. Açıkçası çok fazla anlamam yardımcı olursanız sevinirim. Marka olarak da MSI
ya da Asus düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus freedos olduğundan fiyatı daha uygun, internetten 50-60 liraya oem key alınır, bir de 8 gb ram takviyesi ve artan parayla çanta,kulaklık,mouse ekipmanlarını alıp keyfine bak derim.

Merhaba arkadaşlar temel olarak oyun için bir laptop almak istiyorum. Üniversiteye gideceğim ondan dolayı masaüstü düşünmüyorum.
Aklımda:
Oyun oynamayı seven birisiyim arkadaşlar. 4500-5500 fiyat aralığında beni birkaç yıl götürecek ve yeni nesil oyunları oynatacak bir laptop tavsiyesi istiyorum sizden. Açıkçası çok fazla anlamam yardımcı olursanız sevinirim. Marka olarak da MSI
ya da Asus düşünüyorum.
Kardeß webtekno bi laptop vodeosu cekti omen hpnin onu izle derim

Böyle bir seçenekte var

Abra A5 V13.1 'a + olarak (2*8) 16 gb 2666 mhz ram + Samsung 256GB PM961 M.2 Sata (Okuma: 2800 MB/s - Yazma: 1100 MB/s)
Toplam 5.187,86 TL KDV Dahil oluyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı