theCONFUSEDboy Femtopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #1 İyi günler herkese. Ekran kartım için 4-5 bin arası 2. el bir kasa toplayacağım. Parça konusunda yardımcı olabilir misiniz acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2022
İyi günler herkese. Ekran kartım için 4-5 bin arası 2. el bir kasa toplayacağım. Parça konusunda yardımcı olabilir misiniz acaba?
Rapidly Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 615 Çözümler 2 14 Ağustos 2022 #2 theCONFUSEDboy dedi: İyi günler herkese. Ekran kartım için 4-5 bin arası 2. el bir kasa toplayacağım. Parça konusunda yardımcı olabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Türkçe meali ne zaman çıkar?
theCONFUSEDboy dedi: İyi günler herkese. Ekran kartım için 4-5 bin arası 2. el bir kasa toplayacağım. Parça konusunda yardımcı olabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Türkçe meali ne zaman çıkar?
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 14 Ağustos 2022 #3 Rapidly dedi: Türkçe meali ne zaman çıkar? Genişletmek için tıkla... Çıkarayım arkadaşın ekran kartı varmış diğer parçaları arıyormuş onun içinde 5000 Liralik bütçesi varmış inşallah doğru anlamışımdır.
Rapidly dedi: Türkçe meali ne zaman çıkar? Genişletmek için tıkla... Çıkarayım arkadaşın ekran kartı varmış diğer parçaları arıyormuş onun içinde 5000 Liralik bütçesi varmış inşallah doğru anlamışımdır.
Rapidly Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 615 Çözümler 2 14 Ağustos 2022 #4 Everythink dedi: Çıkarayım arkadaşın ekran kartı varmış diğer parçaları arıyormuş onun içinde 5000 Liralik bütçesi varmış inşallah doğru anlamışımdır. Genişletmek için tıkla... Tamamda baslıga neden 2.el 1660 sıstem toplama yazmıs onu anlamadım.
Everythink dedi: Çıkarayım arkadaşın ekran kartı varmış diğer parçaları arıyormuş onun içinde 5000 Liralik bütçesi varmış inşallah doğru anlamışımdır. Genişletmek için tıkla... Tamamda baslıga neden 2.el 1660 sıstem toplama yazmıs onu anlamadım.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 14 Ağustos 2022 #5 Rapidly dedi: Tamamda baslıga neden 2.el 1660 sıstem toplama yazmıs onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal moderatör yapmıştır.
Rapidly dedi: Tamamda baslıga neden 2.el 1660 sıstem toplama yazmıs onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal moderatör yapmıştır.
theCONFUSEDboy Femtopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #6 Everythink dedi: Büyük ihtimal moderatör yapmıştır. Genişletmek için tıkla... evet kendi yazdığım böyle değildi kendi ekran kartım için kasa toplamak istemiştim sadece
Everythink dedi: Büyük ihtimal moderatör yapmıştır. Genişletmek için tıkla... evet kendi yazdığım böyle değildi kendi ekran kartım için kasa toplamak istemiştim sadece