5000 TL'ye GTX 980 Tabanlı Sistem Toplama

Emperor27

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, telefondan yaziyorum. Yazım yanlışı varsa kusura bakmayın. Arkadaşlar bir oyun bilgisayar toplamak istiyorum. Overclock yapmasam pişman olur muyum? 5000 TL bütçem var. Sizce 144 Hz monitör almalı mıyım yoksa 60 Hz monitor mü almalıyım? En çok oynadiğim oyunlar, League of legends, MMorpg, Moba online oyunlar. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İ7 4790K
Asus Maximum VII
MSİ Gtx 980
Gskill 4x2 8GB Ram
1 TB Seagate Harddisk
250 GB Samsung 850
Zalman Z11
Corsair 650 Psu

144hz monitör almayacaksanız, fazladan vereceğiniz 800 lira boşa gider.
5023.png

Önerileriniz için tesekkürler.Ekran kartını gtx 970 yapalım.Anakartınıda gaming 5 yapalım.Sdd ekleyebiliriz.önerilerinizi bekliyorum.Yarın vatana gidecegim eger uygun olursa internetten siparişte verebilirim.

OC olan bir sistem istiyorsunuz herhalde ama i5 4690K'ya OC yapmanın size bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum. İlla OC yapacağım dersen buyur;

Adsız.png

Not: Hyper 212 Evo vb. soğutuculardan birini almanızı öneririm.

5000 Tl bütçem olsa kesinlikle 144hz bir monitör tercih ederdim. i5 4690k ve GTX970 seçimlerini yapıp yanında 144hz monitör almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı