5000 TL'ye i5 4690 ve MSI Z97 Gaming 5 Tabanlı Sistem Toplama

Murad Aliyev

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Gaming laptop alacaktım ancak Azerbaycan'a getirmedikleri için, mecburen toplama PC' ye karar verdim. Bütçem 5000 TL. Aşağıdaki sistem nasıl olmuş?

• Anakart: Msi Z97 gaming 5
  • İşlemci: İntel i5 4690k
  • Ekran kartı: Msi Gtx 970-980 gaming 4g (Duruma göre değişe bilir)
  • HDD: WD 1 tb Caviar Blue
  • SSD: Samsung Evo 840 120 gb
  • Güç kaynağı: Thermaltake Russian Gold Ural 650W 80+ gold
  • Kasa: Cooler Master CM690 III
  • Soğutma: Cooler Master Seidon 120v
  • Monitör: ASUS VS239H-P 23-Inch IPS ekran

Son düzenleyen: Moderatör:
Overclockla uğraşıcaksanız MSI gaming 5 yerine GIGABYTE gaming 5 i tercih etmeniz sizin için daha iyi olur.
Bunun yanında cm690 III(693) pencereli modelinin içinden çıkan sedion 120V'i kesinlikle tavsiye etmem çok kötü bir sıvı soğutma. Bunun dışında oldukça düzgün ve güzel bir sistem olmuş ama monitör olarak VN247H yide bir düşünmenizi tavsiye ederim.

Azerbaycandayım. Bakinity isimli mağazadan toplayacağım. Azerbaycanda en ucuz orada ancak orada bile fiyatlar çok. Girmeni önermem rus alfabesi var.

Teşekkür ederim dikkate alacağım.

Azerbaycandayım. Bakinity isimli mağazadan toplayacağım. Azerbaycanda en ucuz orada ancak orada bile fiyatlar çok. Girmeni önermem rus alfabesi var.

Teşekkür ederim dikkate alacağım.
5000tl. Fiyatı tl üzerinden belirtmişsin de bunu para birimini dönüştürerek mi yaptın? Ayrıca azerbaycanda olsa dünya genelinde dolar aşırı yüksek $ düşünce almanı tavsiye ediyorum. Azerbaycanın gümrük kurallarını bilmiyorum ama 5000tl =2000$ civarı bir değere karşılık geliyor ve 2000$ a daha iyi sistemler toplayabilirsin. Herkesin dediği i7 4790k gibi bir işlemci ve gtx980 yerine 970 yapıp i7 almanı tavsiye ederim çünkü işlemci ekran kartından daha uzun süre değişmeden kullanılıyor)

Yardım eden her kese teşekkürler. Büyük ihtimalle soyutcuyla işlemciyi değiştiricem. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…