5000 TL'ye ikinci el ekran kartı önerisi

Bütçe
3000-5000

Zeяef

Megapat
Daha fazla  
Bütçe 3-5k arası. 3.5k civarı RTX 2060'lar var, 4.5k civarında RTX 3060'lar başlıyor. 2060S ile 3060 arasında en az 1K fark oluyor arada 6-10 FPS fark var diye biliyorum, bir yandan FPS'e değmez diyorum bir yandan yeni olan daha az kullanılmış olup daha uzun götürür kafasındayım. RX 5700 XT ile RX 6600 de bu fiyat aralığında bulunabiliyor ama sadece oyun için kart bakmıyorum. AMD'lerin durumu hakkında pek bir bilgim yok ama FPS konusunda iyi durumdalar. İşlemcim i5 10400. 2K monitör almayı düşünüyorum şu an FHD takılıyorum. Bu fiyat aralığında 2. el ekran kartı önerileriniz nedir?

Dosya Ekleri

• ssqw.png
    ssqw.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 41
Konuşutğum satıcılardan 6 ay mining görmüş Sapphire Pulse modeli RX 6700 XT için değeri nasıl sizce? 5.3K fiyat.
Pahalı hocam. Sapphire Pulse modelinin soğutması zaten diğer modellere göre başarısız. Sarı sitede 5000 TL'ye ilanlar var 6700 XT için. 6700 XT model önerim ise PowerColor Red Devil ya da XFX Merc ya da SWFT modeli olacaktır. Bu modeller tepe modeller. 5500'den fazla verilmemeli ama PowerColor Red Devil hariç.

Pahalı hocam. Sapphire Pulse modelinin soğutması zaten diğer modellere göre başarısız. Sarı sitede 5000 TL'ye ilanlar var 6700 XT için. 6700 XT model önerim ise PowerColor Red Devil'ya da XFX merc ya da SWFT modeli olacaktır. Bu modeller tepe modeller. 5500'den fazla verilmemeli ama PowerColor Red Devil hariç.

Aynı fiayata Red Devil ve XFX merc de var onlar içinde iletişime geçtim. Red Devil'in durumuna göre ona yöneliyim o zaman. Pulse Nitro + modelide var ama bu da mı soğutmada bunlar arkasında kalıyor?

Aynı fiayata Red Devil ve XFX merc de var onlar içinde iletişime geçtim. Red Devil'in durumuna göre ona yöneliyim o zaman. Pulse Nitro + modelide var ama bu da mı soğutmada bunlar arkasında kalıyor?
Pulse Nitro+ iyidir hocam. Tepe modeller XFX, Red Devil, Pulse Nitro+, Asus ROG Strix, Asus TUF.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı