RAM' i iyi değiştirmeye gerek yok. Anakart' ı B350. B450 bir anakart işinizi görecektir marka model farketmez uygun bulunursa yeter. Duyduğuma göre Manli resmi bir garanti sunmuyor yani bunu satan firma karşılıyor garantiyi ondan ekran kartı bilgisayarın ana kalbi aslında o yüzden biraz para aşırtıp kaliteli marka model alınabilir. Ben Palit 1080 DUAL modelini aldım kart çok ısınıyordu aşırı moralim bozulmuştu site ile irtibata geçtim kartı 50-100 lira fazla ödeyerek Strix 1080 ile değiştirdiler en azından fazla para verip kaliteli bir marka model almış oldum ve kafam rahat etmiş oldu
. Site ile irtibata geçersiniz kafanız yattıysa ancak fazladan ücret ödemiş olacaksınız.
Bu o kadar ısınmasa da kullanılan malzeme hafif ucuza kaçılmış açıkçası. Şuan piyasaya pek bakmadım o yüzden ben parça parça toplamada yardımcı olamayacağım ama isterseniz çok yakında alacaksanız yeni konu açarak 6000 TL sistem toplama diye konu açabilirsiniz. Çünkü bu konudan göremeyebilirler senin bundan vazgeçip sıfırdan sistem dizeceğini.