5000 TL civarında veya altında 144HZ ve üstü şekilde bir monitör bakıyorum, IPS panel olması da şart.
23.8 LG Ultragear modeli fiyat olarak çok uygun fakat direksiyon seti alacağımdan 27" olursa daha iyi
olur diye düşünüyorum. LG'nin 27GN60R-B 27" IPS modeli güzel duruyor ve kriterlere uyuyor fakat eksik bir tarafı var mıdır?
Kanka söylediğin monitör hakkında bi şey bilmiyorum bilen birisi cevap verirse daha iyi olur ama bende senin gibi 5000 bandında bakıyordum bu monitör çok iyi gözüktü gözüme bakmanı tavsiye ederim
En ucuz AOC 27G4X 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 27G4X 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.451,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arkadaşlar monitör elime ulaştı (27G4X), renkler ve panel kalitesi olarak memnun kaldığımı söyleyebilirim.
Bana gelen monitörde mi denk geldi bilmiyorum fakat ekranın hemen sağ alttında IPS glow denilen
sorun mevcut, resimlerini bırakacağım. Fotoğrafta ekran gerçekten fazla parladığından sadece sorunlu olan sağ alt kısmı çekmeye çalıştım. @BerkayZ87 Hocam sizde bakabilirseniz sevinirim.